Jump to content

A fost odata...

JackinEXE

Recommended Posts

Am ceva experienta pe server,cand am intrat prima data pe server m'i se parea cel mai tare joc,cu toate ca nu stiam nimic,Kip a fost primul om care mi'a iesit in fata,mi'a arat cum sta lucrurile pe server.Asteptam sa fac level 6 sa intru in Tattaglia ce vremuri..

Imi amintesc de vremurile din Corleone cu Spawn si Alin.Maest lider cu Razvan14 rank 2 cu Sebyyy aka Woozie si cu Faust rank 1

De vremurile in care era si Shurubel printre noi si ma picat testul Fbi cand a fost marele wipe dupa ce liderul Mar_Maryus7 a fost demis de Alin

De prima mea factiune aceasta fiind Taxi Cab Company cu [F4L]Oasis9 lider

De roburile pe care le dadeam cu k0zm1n si xpl00d

De eventurile facut de admini iar eu ai tineam galerie lui Gabb04 la un event de intreceri pe chiliad

De Snizel cum mia aratat si ma invatat sa joc

De vremurile din Fbi cand Andu era lider

De Razvan aka Lebron liderul meu din Cuneo.

De primul meu war declansat de mine si inca 2 playeri contra Paterno pe vremea cand eram Cuneo si se juca Ls-Sf si toti Corleone ne-au sarit in ajutor

De vremurile cand eram la lvl 3-4 si fugeam de politie si le spuneam ca data viitoare fug pe chiliad si ca nu ma mai prind

De vremurile in care ai ceream bani de lvl up la Gabb spunandui ca ai dau inapoi si el spunea ca nu trebuie

De vremurile in care Ady_Torres aka Liquid imi era lider ng si aveam antrenamente pe dealurile din Sf in capatu lumii :))

De Bill_bonanno care mi-a dat sansa sa intru in Fbi

De Bill inainte sa inceapa sasi schimbe numele o data la 2 zile :))

Si de toti prietenii mei adevarati, se stiu ei nu e nevoie sa dau nume >:D<<'>

Remember: [F4L]Caed Shurubel Shady_Mig Empty_Mdy si multi altii

Imi amintesc de vremurile din Corleone cu Spawn si Alin.Maest lider cu Razvan14 rank 2 cu Sebyyy aka Woozie si cu Faust rank 1

De vremurile in care era si Shurubel printre noi si ma picat testul Fbi cand a fost marele wipe dupa ce liderul Mar_Maryus7 a fost demis de Alin

De prima mea factiune aceasta fiind Taxi Cab Company cu [F4L]Oasis9 lider

De roburile pe care le dadeam cu k0zm1n si xpl00d

De eventurile facut de admini iar eu ai tineam galerie lui Gabb04 la un event de intreceri pe chiliad

De Snizel cum mia aratat si ma invatat sa joc

De vremurile din Fbi cand Andu era lider

De Razvan aka Lebron liderul meu din Cuneo.

De primul meu war declansat de mine si inca 2 playeri contra Paterno pe vremea cand eram Cuneo si se juca Ls-Sf si toti Corleone ne-au sarit in ajutor

De vremurile cand eram la lvl 3-4 si fugeam de politie si le spuneam ca data viitoare fug pe chiliad si ca nu ma mai prind

De vremurile in care ai ceream bani de lvl up la Gabb spunandui ca ai dau inapoi si el spunea ca nu trebuie

De vremurile in care Ady_Torres aka Liquid imi era lider ng si aveam antrenamente pe dealurile din Sf in capatu lumii :))

De Bill_bonanno care mi-a dat sansa sa intru in Fbi

De Bill inainte sa inceapa sasi schimbe numele o data la 2 zile :))

Si de toti prietenii mei adevarati, se stiu ei nu e nevoie sa dau nume >:D<<'>

Remember: [F4L]Caed Shurubel Shady_Mig Empty_Mdy si multi altii

Vremuri frumoase :))...cand erai in Stracci...si ai fost si cu mine...vaaai..alea vremuri, nu astea ed acum :-J

Salutare, daca tot am intrat putin pe forum vreau sa va multumesc ca nu ma-ti uitat, si sa va urez Sarbatori fericite si un an nou fericit alaturi de cei dragi.

...

Cele mai frumoase momente le-am petrecut atunci cand ma distram cu prietenii. Se stiu ei care au fost :)

Respect pentru ei si toate cele bune. Amin.

]

De ce te-ai lasat de sa:mp >? :(

Imi amintesc ca dupa wipe total am intrat in PD , lider t0x!c , iar dupa o zi am fost dat afara , reason: w6+kill :)) ( pe atunci cand omorai pe cineva la w6 iti dadea 30k =P~).Iar pe urma am intrat in LCN ( lider MrrN) si tin minte ca toata ziua ne omoram cu Rroms...ce vremuri 8->:-<

Eu m-am apucat acum un an si ceva.

A trecut ceva de atunci.

Am intrat in NR cu rlider Croco. Liderul s-a schimbat, noul lider RazvannnN, care pe parcurs mi-a devenit cel mai bun prieten de pe samp. Ce sa zic..in 3 saptamani dupa ce am cerut (pot sa zic insistent) rank up, am primit rank 6..Au fost niste certuri, am iesit. RazvannnN a parasit si el factiunea in acelasi timp.. Poate ca din cauza mea, poate ca nu..Nu stiu(si nici nu vrea sa-mi spuna).. Am stat 2 zile civil, lider nou inssi2.3, am reintrat in NR, rank 1, 2 saptamani.. Am intrat in cuneo, lider Mr.AfricaNu, am intrat fara teste..

Imi amintesc cand eram level 1 si ma chinuam sa imi fac prieteni .. prima oara am fost bus driver.. inca nu stiam "cu ce se mananca" b-zone ... tin minte ca am facut level 3 si ma chinuam sa castig la barbut ... :)) ... pe vechiul cont - CatalyyN - ...

Imi aduc aminte la lvl 1...Prima data cand am intrat pe server am apasat pe TAB si la cati playeri am vazut si la ce levele aveau am zis "nu ii mai ajung eu"dar am zis hai sa ma incerc...cand ma chinuiam sa fac si eu skill'uri sa fac bani pentru licente....Amintiri :))

Imi aduc aminte cand eram si eu in F/P cand era Daniel....Sau cand Thomas dadea /o cum ca se cauta lider PD.Sau candfaceam dm la gara,nu stiam ca nu e voie...Sau cand a fost kaiac lider Stracci....si m-a dat afara ca am cerut rank up :)).

Cand a dat thomas /o Se cauta lider PD ? Ca eu sunt lider de 1 an si ceva, tu macar nici nu ai jucat samp atunci...

Imi aduc aminte cand n-aveam bani de level...(lvl 1-2).

Imi aduc aminte la lvl 1...Prima data cand am intrat pe server am apasat pe TAB si la cati playeri am vazut si la ce levele aveau am zis "nu ii mai ajung eu"dar am zis hai sa ma incerc...cand ma chinuiam sa fac si eu skill'uri sa fac bani pentru licente....Amintiri :))

"amintiri amintiroase" :)) cand stateam noi 2 la fish ... :))

Imi amintesc si eu cand am intrat prima oara pe server aceasta sa intamplat in luna iunie a anului trecut nu stiam nimic eram ca oricare alt incepator dra am ajuns la level 10 si am depus cerere in fireman/paramedics cand era lider daniel_methewes eram coleg cu motorhead01 doggy doomaster si mai multi dar numai de ei imi mai aduc aminte ei au fost cei mai buni prieteni ai mei ii respect cand ii vad!acestea am avut de spus ar mai fi si altele dar aceste clipe le consider cele mai frumoase clipe petrecute in comunitatea b-zone!

O spun fara resentimente ceea ce voi spune acuma prima data am jucat pe contu-l vlady23 Multumesc suzeta pentru co lider acordat in fireman/medics dupa aceea am ajuns in Hitman Agency lider Shurubel ma intelegeam bine cu R3g3n3sis. si cu Anna , la cateva saptamani intrasem in Cuneo lider Mr.Floryn iar la scurt timp parola mi-a fost sparta si sa facut reclama pe cont iar Gabb a banat contu nu ma crede nici acuma ca nu am fost eu.

Contu acesta il am de la un prieten RiddeR joc pe el de cateva luni nu am incidente.. Dar prima si prima oara jucasem in 21.03.2009 pe cnd era Stal1n cu numele Kabul lvl 6 pe atunci apoi a inceput aventura pe contu vlady23 Multumesc tuturor de multe ori eram sacaitor stiu asta :))

A fost odata cand stateai cu buzu la gara cautand clienti, si ne stiind daca aceasta vrea sa dea g sau f.

Cand eram 8 fermeriri la singura ferma si era crima si pedeapsa pentru o combina.

Deasemenea cand mafiile din LV au atacat hq-ul medics. si ghost ne-a zis sa mergem sa luam ak-uri de la gsls 8-> pe drum am ridicat si mafile din LS rezultand un war de toate frumusetea la hq-ul nostru

Apoi am luat fire-truck si am inceput sa udam mafiotii >:)

Deasemenea : /service medic si vine moartea ;))

Pai...Eu mi-am facut primul cont pe b-zone cu cateva zile inainte sa se bage masinile personale...Inca imi amintesc, ca eram arms dealer si mergeam in gara si vindeam arme incepatorilor, dupa acestia ma omorau cu arma de la mine...Imi amintesc atunci cand erau cam 250 de playeri, si nu 400...Cand era zeby lider corleone si a reusit sa faca o mafie adevarata din corleone...Nu ce e acum...Cand Cuneo erau cei mai DM-isti de pe server si toata lumea ii ura...Cand nu erau o gramada de incepatori cu pretentii ...Vremuri bune...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.