Jump to content

eFootball 2022 primește actualizarea 1.0.0 întârziată săptămâna viitoare

Share

Recommended Posts

eFootball 2022

Konami a anunțat că simulatorul de fotbal gratuit eFootball 2022 va primi actualizarea majoră 1.0.0 pe 14 aprilie. Echipa de dezvoltare și-a cerut scuze fanilor pentru întârzierea anunțului lor, recunoscând primirea timpurie cu probleme până acum. „Am fost prea concentrați să scoatem jocul la timp, încât am pierdut din vedere cel mai important lucru – calitatea. Desigur, am fost întâmpinați cu recenzii critice de la fani pe drept dezamăgiți.”

Cu toate acestea, echipa spune că a muncit din greu pentru a recâștiga încrederea fanilor. Echipa spune că consideră că „am atins în sfârșit un nivel de calitate în care putem avea încredere. De aici decizia din spatele lansării v1.0.0”. În acest scop, acest patch va avea cea mai mare revizuire a eFootball 2022 de până acum. Schimbările majore includ revizuiri în toate zonele jocului, inclusiv comenzile de apărare, pase, traiectorii de tragere și dribling îmbunătățit.

Există, de asemenea, mișcări noi, inclusiv abordări la umăr, pase uluitoare și luare a deciziilor îmbunătățite prin IA pentru jucătorii care primesc pase. O adăugare majoră la actualizare este noul mod „Echipă de vis” al jocului. Similar cu Ultimate Team FIFA, veți încerca să construiți o super echipă de jucători și manageri din întreaga lume.

Veți putea să le dezvoltați pentru a se potrivi stilului dvs. personal de joc și apoi să le puneți împotriva altor echipe de vis cu prietenii și alții online. Mai sunt multe de citit în anunț, iar Konami promite note complete de patch-uri la lansarea actualizării. Actualizarea 1.0.0 sosește pentru eFootball 2022 pe 14 aprilie 2022.

Sursa

• Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.