Jump to content

HUAWEI pregătește un smartwatch ce integrează o pereche de căști wireless: HUAWEI Watch Buds

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HUAWEI pregătește un smartwatch ce integrează o pereche de căști wireless: HUAWEI Watch Buds </b>Dacă ați intrat vreodată pe un site din China atunci poate că ați dat și peste acele smartwatch-uri hibrid care integrează în carcasă o pereche de căști wireless. Îmi amintesc că am scris la un moment dat aici și despre o brățară fitness cu căști

Dacă ați intrat vreodată pe un site din China atunci poate că ați dat și peste acele smartwatch-uri hibrid care integrează în carcasă o pereche de căști wireless. Îmi amintesc că am scris la un moment dat aici și despre o brățară fitness cu căști, un trend pe care HUAWEI vrea să îl aducă în zona mainstream, după cum ne dovedește un trademark proaspăt acordat de către EUIPO companiei chineze.

Prin intermediul celor de la Letsgodigital aflăm că HUAWEI a înregistrat la data de 28 martie 2022 la EUIPO trademark-ul pentru marca comercială "HUAWEI Watch Buds" - asociată potrivit descrierii, unui dispozitiv care combină atât un smartwatch cât și o perche de căști in-ear.

Huawei Watch Buds

Numele sugerează clar un astfel de produs și cu toate că am mai avut asemenea ceasuri inteligente, după cum vă povesteam și mai sus, modelul HUAWEI ar putea aduce calitatea în segment. Acele ceasuri erau unele de buget care nu impresionau nici ca dotări și nici pe partea de calitate audio dacă ne referim la ceasuri. 

Ideea este interesantă, de a avea mereu la îndemână un ceas și căștile integrate în corpul acestuia, doar că se ridică îngrijorări legate de autonomie. În prezent ceasurile Huawei nu au asemenea probleme, recent lansatul Watch GT Runner, pe care l-am testat aici, oferind până la 14 zile autonomie. Rămâne de văzut dacă acest smartwatch 2 în 1 va deveni sau nu realitate. 

Sursa

• Nathen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.