KOPPEN Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Hristos a inviat, Mi-am reinstalat recent windowsul si am o problema la joc, dupa ce scriu /pin si scriu codul, cand sa apas pe "acel botuon verde", nu mi se valideaza pinul. Consider ca e ceva de la windows sau ceva de la joc, nu imi pot da seama. Multumesc, paste fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 (edited) Adevarat a inviat, Problema ta probabil sa fie de la fisierele tale din joc, iti recomand sa incerci mai intai sa iti reinstalezi sampul sa iei o arhiva clear, probabil daca detii niste moduri sa fie de la ele. Poti incerca sa iti instalezi si SAMP ADDON, mie unu mi-a rezolvat foarte multe buguri si probleme! Eventual sa iti reinstalezi direct X ul si sa dai un log pe samp sa incerci din nou. In astfel de cazuri se poate rezolva ori cu un simplu relog sau in altele cu cele mentionate mai sus. O zi buna! Edited April 24, 2022 by Tupi eliminare link extern 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 @ TLG YuukiKING fără link-ul externe care nu au legătură cu comunitatea, alea se descarcă pe propriul risc. Salut, Ai putea oferi mai multe detalii despre problema ta? În ce sens nu ți se validează ? Ce se întâmplă cu textdraw-ul ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted April 24, 2022 Author Share Posted April 24, 2022 27 minutes ago, Tupi said: @ TLG YuukiKING fără link-ul externe care nu au legătură cu comunitatea, alea se descarcă pe propriul risc. Salut, Ai putea oferi mai multe detalii despre problema ta? În ce sens nu ți se validează ? Ce se întâmplă cu textdraw-ul ? Cand apasam pe “validate”, imi stergea pinul in loc sa mi-l aprobze, ca si cum butoanele ala verde cu rosu ar fi inversate. Dar asta a fost problema mea ca ma foloseam de un modpack rus cu toate prostiile in el de tip .lua si .asi. Am incercat cu o arhiva clear cum a zis @ TLG YuukiKING si acum imi merge. Multumesc, cer closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Pentru puțin. Dacă mai ai nevoie de ajutor deschizi un topic nou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts