Jump to content

Tetsuya Mizuguchi „foarte interesat” de a crea un joc pentru PS VR2


 Share

Recommended Posts

Tetsuya Mizuguchi

 

Tetsuya Mizuguchi, creatorul lui Rez, a spus că este interesat să creeze un joc pentru PlayStation VR 2 de la Sony. Într-un interviu acordat VGC, Mizuguchi a vorbit despre echipa sa, spunând că caută realitatea virtuală: „Nu pot spune nimic foarte concret... dar suntem foarte interesați și ne gândim la cum putem promova VR, așa că suntem foarte interesați de noul hardware și cum căutăm să îmbunătățim jocurile VR. Suntem foarte interesați de PSVR 2.”

 

Mizuguchi nu a spus care va fi următorul meci al echipei sale. În altă parte a interviului, Mark MacDonald, producătorul Tetris Effect, a sugerat că jocul ar putea veni pe PS VR2. „Există în continuare platforme pe care nu ne aflăm și pe care ne-am dori să fim. S-ar putea să apară viitoare platforme pe care ne-am dori să fim.”

 

Efectul Tetris a fost ultimul joc la care a lucrat Mizuguchi. A apărut în 2018 și a fost foarte special, într-adevăr. Mi-a făcut lista cu jocurile anului. Am spus: „După Meteos, Lumines și Every Extend Extra, există o inevitabilitate a Efectului Tetris, senzația că ceva cade în sfârșit la locul lor. . . . Când ești în flux, imaginile și sunetele răspund la atingerea ta, te întrebi unde te-ai dus. Ca găleata goală din inima jocului, îți umple capul de idei.”

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.