Jump to content

Un brawler Crash Bandicoot cu patru jucători ar putea veni în curând

Share

Recommended Posts

Crash Bandicoot

Există șoapte despre noul joc Crash Bandicoot pe drum - un luptator cu patru jucători în vena jocurilor Nintendo Super Smash Bros. Zvonul vine prin amabilitatea lui Jez Corden, de la Windows Central (prin Pure Xbox). Vorbind despre podcastul Windows Central Gaming, Corden a spus: „Nou accident?

Mă întreb de unde ai acea informație? … Cred că am putea vedea un nou Crash Bandicoot și nu numai că va fi un nou Crash Bandicoot, dar va fi [și] un Crash Bandicoot multiplayer. Este aproape ca un brawler cu patru jucători, dar este orientat spre Crash.”

Dacă acest lucru este, într-adevăr, ceea ce primim, atunci are sens. Există un val de Smash-alikes în acest moment, de la MultiVersus la Nickelodeon All-Star Brawl. (MultiVersus este de fapt destul de bun.) A existat odată un joc de petrecere, numit Crash Bash, pe PlayStation, care permitea patru jucători să se provoace unul pe altul. Nu a fost cu adevărat o bătaie – mai degrabă o clonă Mario Party – dar puteai să lovești oamenii.

Un luptator pare perfect pentru Crash și oamenii lui și cineva se întreabă de ce nu s-a întâmplat așa ceva înainte Cel mai recent joc din serie purta subtitlul It’s About Time. A fost un joc de platforme proiectat ingenios și foarte provocator.

În recenzia lui VideoGamer despre acel joc, am spus: „Când ești în acea zonă, există un anumit fior de a evita moartea. Dar prea des se termină într-o cădere.”

Sursa

• KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.