TheCristian24 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 asta imi apare cand intru... Am probelma asta dupa ce am resetat pc-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Banuiesc ca problema ta e ca nu ti se incarca cand vrei sa intri pe server. De multe ori este problema de la retea sau din cauza componentelor tale care nu reusesc sa incarce in timp toate texturile care sunt transmise. In unele cazuri e problema si de la server. Sunt cateva metode sa spunem sa rezolvi dar deseori e problema de PC in general. Ai putea sa iti faci niste update-uri la drivere (placa video etc). Sa incerci sa vezi daca e si din cauza modurilor desi putin probabil dar totusi incearca fara modpack. Si eventual sa vezi daca e din cauza internetului tau, incearca sa dai un restart la router. Poti reveni cu un mesaj daca una din cele specificate ti a rezolvat problema. Am patit-o si eu dar la mine era din cauza internetului si automat s a rezolvat de la sine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Salut, Încearcă să instalezi o versiune de SA-MP 0.3.7 fără R1 / R2 şi să îți adaugi SA-MP-addon. O seară bună! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Salut, descarca astea si arunca-le in folderul Gta San Andreas, dai un restart la PC si ar trebui sa mearga. https://www.mediafire.com/file/2uwkhy7wg68tfci/dll.rar/file Link to comment Share on other sites More sharing options...
SideLo VIP Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 incercati sa descarcați flickr.asi in folderul principal al jocului cu gta_sa.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts