DanuT69 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Nick-ul tau: DanuT69 Server: rpg2.b-zone.ro Descrierea bugului: Imi creste foarte putin stoc in raport cu cat aprovizionez, asta o patesc in ultimul timp, insa doar ieri am zis ca fac ss si vin aici cu dovada. Pe 30.01, ora 02:12 aveam stoc 47 si 117 aprovizionat iar seara, dupa aproximativ 17 ore am 0 aprovizionare si doar 58 stoc. In mod normal ar fi trebuit sa am 100 stoc. De ce mi-a crescut atat de putin? Am lasat afk in tot acest timp, n-am mers deloc la bunker, doar acum cat sa dau check. Practic din 117 provizii mi a facut doar 11 stoc. Screenshot(s): https://imgur.com/a/5IEcntw Link to comment Share on other sites More sharing options...
E D U Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Asta pentru ca nu ai stat pe sleep si sistemul te-a detectat AFK dupa 30 minute si ti-au scazut proviziile, dar stocul ciuciu. Este buguit sistemul de cand au bagat fara kick la 30 min si nu s-a gasit alta solutie decat sleep.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Corect. Soluția este să te pui pe sleep dacă dorești să îți crească stocul cât timp ești afk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts