Jump to content

Cristian Diaconescu afirmă că este noul preşedinte al PMP

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Cristian Diaconescu acuză că se dorește distrugerea PMP și eliminarea lui  de pe scena politică - spotmedia.ro

Cristian Diaconescu a informat că este noul președinte al PMP.

În ceea ce privește fuziunea cu PNL, în vechea conducere s-a hotărât desființarea acestui partid, spune fostul ministru de Externe.

„Au cerut fuziunea cu PNL. Nu am fost de acord cu asta. Au încercat o preluare ostilă, dar trebuie respectată legea partidelor politice, statul partidului etc. Nu le-au respectat. Au sperat că voi abandona și voi spune că nu merită efortul. Am contestat în instanță și în urmă cu câteva zile a fost casată o hotărâre de fond obținută pentru înregistrarea noii conduceri, apoi a fost retrimisă cauza, cu mențiunea că trebuie să se facă dovada ca un statut legat întocmit”, a precizat Cristian Diaconescu.

Acesta a mai spus că există mulți oameni în partid care au rămas alături de el.

SURSĂ: Gândul.

On 2/10/2023 at 9:54 PM, Dark Night said:

Eu unul zic că-i mai bine că nu s-a format fuziunea asta, poate la anul au șanse să prindă un 5-6% să intre în parlament și să joace în opoziție în cazul în care PSD/AUR au procentaje mari.

Sincer, slabe şanse. Le-a furat AUR tot electoratul.

On 2/12/2023 at 10:35 AM, Dark Night said:

Dacă printr-o minune apare Băsescu în peisaj, poate poate au ceva șanse, vom trăi și vom vedea ce-o fi.

Băsescu e cam mort dpdv politic de când e în mod oficial turnător. În locul lor, m-aş distanţa de Băsescu. Asta presupune, totuşi, găsirea unui personaj la fel de celebru pentru a-l pune în fruntea partidului, pentru că lumea asociază PMP exclusiv cu Băsescu, şi atunci ar fi nevoie de un personaj cu o amprentă la fel de puternică în mentalul societăţii precum e cea pe care a lăsat-o Băsescu. Asta dacă vor să aibă vreo şansă să ia 5%, desigur. Dacă nu, vor avea soarta PRO România, ALDE, UNPR etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.