Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug Leavehit


E D U
 Share

Recommended Posts

Da, se uită mereu cineva pe aici. Ar trebui să se înțeleagă de la sine că nu se poate lucra și la buguri, și la fuziune, și la update-uri, și la questuri toate simultan.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kelton said:

Da, se uită mereu cineva pe aici. Ar trebui să se înțeleagă de la sine că nu se poate lucra și la buguri, și la fuziune, și la update-uri, și la questuri toate simultan.

Ok. Atunci mai am rabdare. Mersi.

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua. Mai revin si eu cu acest topic pentru ca eu si ceilalti membrii hitmen facem spume de cate buguri sunt la sistemul de gethit, leavehit si tot injuram si ne bagam toate cele.

 

Sau macar daca nu se poate rezolva curand ce s-a adaugat pe premisa ca usureaza treaba agentilor, macar sa revenim la ce a fost inainte cu cererile pana cand exista timp de care dispuneti pentru a rezolva aceasta problema care persista de atata amar de vreme si de care ne-am saturat sa injuram si sa ne frustram. 

 

Multumesc anticipat,

Edu, membru HA.

Link to comment
Share on other sites

Salutare!!

 

Il aprob pe @ E D U si tin sa precizez caci daca eu iau contract acum, functioneaza, totul bine, fac 1-2-3-5, etc, se intampla un mic bug (sau hai sa zicem lag de la server, asa mi au zis unii admini, sa fie ceva de la host) cand dai gethit, nu mai primesti contract pe loc si ti l da la 2 minute, am stat si am asteptat exact pe ceas, pacat ca n am facut si poza.

 

Referitor la gethit, poate o exista candva si o rezolvare, dar ce facem cu cei AFK 24/24 la Spawn Civil? Luam des contracte pe secundare si ii omori extrem de greu cand is 100 conturi unii peste altii. Poate exista o rezolvare si la asta ca suntem disperati cu totii.

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Cu părere de rău pentru disperarea voastră dar va mai dura până când ne putem ocupa de mai multe buguri care există, unele dintre ele neținând neapărat în mod direct de gamemode. E cam greu pentru o singură persoană să se ocupe simultan de o grămadă de lucruri, pe care fiecare în parte le așteaptă. Țineți cont și de lucrul ăsta cât și de sarcinile de care a trebuit să ne ocupăm din primăvară și până acum, asta fără să mai aduc în discuție viața personală a fiecăruia, în special a scripterului.

 

Până la rezolvare, așteptați să tracă timpul minim și dați leave, cum se întâmpla și înainte. Nu pot să fie toate perfecte. Sunt n situații care pot să apară în joc, cam greu să le includem pe toate de la bun început.

Link to comment
Share on other sites

@ Kelton Atunci vin cu o intrebare si o rugaminte.

Cel putin in ultima perioada, se intampla sa luam gethit dupa gethit pe tinte care sunt in alt VW. Ok, primul leavehit il putem da. Problema apare la al doilea gethit pe care il iei pe un alt jucator care este tot in alt VW si inca nu au trecut cele 5 minute. Propunerea mea ar fi, putem da relog in cazurile acestea (odata cu relog se reseteaza timpul si putem da gethit imediat dupa), dar inainte sa facem asta sa facem prtscr cu chat-ul unde ne arata ca tinta este in alt VW? 

In cazurile acestea, inainte de a se adauga sistemul, puteam da leavehit instant, nu era necesar sa asteptam vreun timp anume.

Link to comment
Share on other sites

Voi vorbi cu scripterul să încerce să scoată cooldownul de leavehit dacă jucătorul se află în alt vw până săptămâna viitoare când vom face update.

Link to comment
Share on other sites

There is another case when we get contract on players inside LSPD Garage and they always stay AFK there 24/7 never comes out we cannot kill them because of underground so if we previously used leavehit we have to wait 5 minutes to leavehit again this time and after we gethit we get another contract AFK in LVPD garage this time, so gethit should exclude AFK in PD garage players

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.