Jump to content

Eddie.Capone's Gallery

Gabiiii
 Share

Recommended Posts

OMG !

Ce de comentarii aiurea, chiar aiurea.

Ma mir unde sunt Designerii aia... /:)

Eddie lasa textul de o parte, bazeaza-te pe Smudge + Anime esti la inceput. Urmeaza cateva tutoriale de integrarea efectelor + textului, ceva usor pentru inceput.

Bafta pe viitor.

OMG !

Ce de comentarii aiurea, chiar aiurea.

Eddie lasa textul de o parte, bazeaza-te pe Smudge + Anime esti la inceput. Urmeaza cateva tutoriale de integrarea efectelor + textului, ceva usor pentru inceput.

Bafta pe viitor.

Mersi mult,asa o sa fac...primul comment corect...

Hai să iţi dau şi eu nişte sfaturi :

1. Salvează creaţile in format png, pt. că au o claritate mult superioară , dacă deja o faci e bine.

2. Caută pe abduzeeo , smudge tuts, şi ai să găseşti acolo la tutoriale, de numai vezi.

Iţi mai zic eu.

Cred ca bati un apropo pe undeva. Designerii au facut deja cereri warn-up pentru toti cei ce au facut +1 pe aici, mai exact cei ce au facut +1 pe la sectiunea Photoshop.

Ai o mare problema cu redimensionatul. Dupa ce introduci renderul in viitoarea lucrare, apesi CTRL+T pentru redimensionare(banuiesc ca sti). Cand il redimensionezi, tragi doar de colturi, tinand apasata tasta Shift.

Textul incearca sa-l pozitionezi cat mai aproape de umarul personajului. Un text aruncat printr-un colt nu arata bine.

Ai putea incepe sa folosesti GradienMapuri.

Renderul e prea inchis, puteai sa adaugi putina lumina cu brush tool. Nu e decupat bine(nu ca eu mas pricepe mai mult :)) ) Mie mi se pare cam neintegrat renderul ( din nou, nu ca eu mas pricepe mai mult) Si textul e prea mare... cum ne zic toti, sa lasam textul pana nu avansam :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.