Jump to content

DeepCool a prezentat cel mai frumos cooler pe care l-am văzut vreodată

Recommended Posts

DeepCool Assassin IV Lansare

DeepCool este un brand care a reușit să își construiască un renume foarte bun în ultimii ani. Producătorul a început cu produse mai accesibile, și pe măsură ce lumea a început să se familiarizeze, au apărut și produsele premium. Unul dintre acestea este DeepCool Assassin IV Dual Tower, cel mai fățos cooler pe care l-am văzut, și în același timp, noul flagship al companiei. Inițial a fost prezentat la CES 2023, iar acum suntem aproape de lansarea oficială.

Assassin IV se laudă cu o capacitate de disipare a căldurii pe procesoare care trag până la 280W. Asta înseamnă că poate ține în frâu chiar și Intel Core i9-13900K sau AMD Ryzen 9 7950X; desigur, fără OC. Și ca să fie un „best of both worlds„, DeepCool susține că noul cooler este cât se poate de silențios și din experiența pe care am avut-o cu produsele companiei, nu pot decât să cred în această afirmație. Configurația coolerului este formată din șapte heat-pipe-uri și două ventilatoare, unul de 120mm și celălalt de 140mm – configurație pe care am văzut-o și la Noctua sau be quiet!

DeepCool Assassin IV Lansare

În modul Performance, ventilatoarele oferă un flux de aer mare (până la 79.1 CFM) și generează destul de puțin zgomot la numai 29.3 dB(A). Odată trecut în modul Quiet, DeepCool Assassin IV oferă până la 63.76 CFM pe partea de airflow, dar este aproape inaudibil la numai 22.6 dB(A). Dimensiunile sunt ok, întregul cub măsurând 144 x 147 x 164mm, ceea ce este la limita de sus a celor mai multe carcase, deci puțină atenție aici. Pe partea de greutate, desigur, este o matahală la un kilogram și jumătate (1.575 kg) așa că vor fi necesare toate șuruburile plăcii de bază pentru a evita accidentele.

DeepCool are pe mână un adevărat campion al răcirii pe aer, iar cu specificațiile astea nu doar că este bun, dar va face față fără prea mari dificultăți și celor mai setoase procesoare disponibile. Este compatibil cu platformele Intel LGA1700/1200/115x și LGA20xx, cât și cu cele AMD AM4 și AM5. La cum arată, performanța pe care o oferă și nivelul de zgomot foarte mic, mă aștept ca DeepCool Assassin IV să fie un best-seller. Sper că o să-l găsesc pe piață când apare, pentru că sunt curios foc să-l testez.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.