Jump to content

Bug carcolor fire truck

macabru lama fina
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: stii deja cine sunt
Server: in curand singurul
Descrierea bugului: nu pot cumpara /carcolor, dau buy si nu se salveaza, nici nu se face achizitia, dupa ce ca mi-ati furat masina si ati schimbat-o cu alta ati reusit sa o si buguiti.
Screenshot(s):

Poate e ceva de la modurile tale. În mod normal ar trebui să îți arate o interfață ce conține confirmarea comenzii. S-au mai întâmplat astfel de cazuri. 
Intră cu un GTA FĂRĂ NICIUN MOD (sau dacă știi ce mod cauzează asta, scoate-l pe ăla) și încearcă din nou.

36 minutes ago, NEXUS. said:

Poate e ceva de la modurile tale. În mod normal ar trebui să îți arate o interfață ce conține confirmarea comenzii. S-au mai întâmplat astfel de cazuri. 
Intră cu un GTA FĂRĂ NICIUN MOD (sau dacă știi ce mod cauzează asta, scoate-l pe ăla) și încearcă din nou.

Ai mai sus un jucator care spune ca are aceeasi problema si tu imi zici ca e de la modurile mele :)))  ati buguit masinile cand ati facut ce ati facut si le-ati schimbat fortat asa ca reparati problema ca vreau masina de pompieri rosie.

Dialogul de confirmare nu apare de la unul dintre modurile pe care le aveți instalate, mereu a fost problema asta când și alți jucători au raportat acest lucru. Verifică-ți modurile cu atenție și încearcă cu jocul curat să te lămurești singur că funcționează.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.