Jump to content

[Tutorial] Fix your lag

sOuNdy

Recommended Posts

Bun, am venit aici cu un mic tutorial si acum am sa vil prezint in ce consta:

Pai acest tool creste limita de memorie a san andreas-ului si toate texturile (inclusiv HD) vor functiona fara probleme.

Instructiuni de instalare:

1. Dezarhivati

2. Puneti tot ce gasiti in directorul SA. ( Copy / Paste in folderul unde aveti instalat GTA San Andreas )

Link de download

Si mai ajuta cu ceva,daca ai prea multe moduri ( ma refer la skinuri de oameni,masini ) nu iti face bug la mapa ( nu se incarca mapa,ramai in aer si nu e de la interior ) ,dar daca instalezi asta se rezolva ...

Tu ai intentii bune, dar acuma lumea nu vrea sa scape de lag pentru ca din lag faci bani , adica ai mai multe sanse sa castigi un event sau alte chestii, eu spre exemplu am netul prost si imi provoaca lag, am facut si ceea ce mi-ai zis tu si e lafel, poate e o mica schimbare, oricum multumesc!

acest nu te scapa de lag...este o minciuna...am folosit si eu..si nu este asa..la net nu ai cum sa ii maresti daca nu ai viteza din banda...asta e doar sa iti mearga mai bine jocul..cand te misti in el..nu si cand tragi..intr.un lagar;)

Chiar nu inteleg...StreamMemoryFix 2.0 e de prin august, sau cel putin de atunci il folosesc.Acest .asi ajuta foarte mult in Single Player cand ai moduri mari sau foarte multe, gen Snow Mod, Moduri pentru masini, sau alte moduri care schimba mult.In multiplayer nu ajuta chiar asa de mult, deoarece multiplayer-ul incearca sa incarce modurile cu memoria pe care o are la dispozitie, asta rezultand la un joc sacadat, dar NU la lag.Invatati si voi umpic cate ceva, ca jucati non stop SAMP da nu stiti sa faceti diferenta dintre lag si sacadare.

Tu ai intentii bune, dar acuma lumea nu vrea sa scape de lag pentru ca din lag faci bani , adica ai mai multe sanse sa castigi un event sau alte chestii, eu spre exemplu am netul prost si imi provoaca lag, am facut si ceea ce mi-ai zis tu si e lafel, poate e o mica schimbare, oricum multumesc!

Eu cred ca atunci cand se refera la lag se refera defapt la "Scadare/Mers in reluare".

Am incercat si sincer sa fiu nu am vazut vro diferenta, eu oricum in general nu am probleme de genul asta, dar se blocheaza cand fac ss pentru 1-2 sec si am crezut ca se rezolva, dar [-X

oricum buna treaba ptr cei carora le merge , gen i7 StuFF care a reusit sa rezolve prob cu ss.

mersi frumos, eu deobicei imi umplu gta`ul cu tot felu de modpack`uri si skinuri modificate si sper sa ajute acest program, uneori nu mi se mai vede map'a :) , mersi mult !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.