Jump to content

[REZOLVAT]Bug /premiu Tier 10.

Seto21
 Share

Recommended Posts

Salut, astazi am acumulat Tier 10 iar l-am revendicat. Dupa fiecare relog pe server era disponbila iar si iar comanda si respectiv revendicarea premiului. Se poate verifica aceasta in income-ul meu. Nu doresc sa fiu sanctionat. Prefer sa mi se stearga bonusurile primite dar sper ca goldul sa imi ramana, atata tot:). Va salut si sper sa se rezolve chiar de putini playeri ajung la acel stagiu.

Salut,

Premiile suplimentare ți-au fost șterse. Problema e cunoscută însă nu am descoperit încă din ce motiv nu se resetează unor jucători progresul la reward, vom mai investiga.

Într-adevăr abuzurile de acest gen pot duce la banuri de 30 de zile.

@ Kelton This may be useless info, but the two occasions I got this bug, I was playing the server well past 3-4 AM. Logged in afternoon time later that day to find a massive boost in Tier. May have something to do with Auto 5AM clearchat and when the server does a backup? Just a theory.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.