TurboKnight Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Salutare, astazi cand ma conectez pe server imi arata din senin textul:Atunci cand ai iesit din joc aveai wanted 6, eu neavand nicio infractiune intainte. https://imgur.com/a/PipX112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Din câte văd ai primit wanted pentru că ai atacat și ulterior omorât un alt jucător. Ori nu-ți amintești ce ai făcut, ori poate l-ai călcat în timp ce aveai lag și nu ai văzut asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Nu este bug, te-ai deconectat în timpul în care jucătorul pe care l-ai omorât avea timp să dea [/emergency] și ai primit wanted automat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts