TurboKnight Posted November 8 Share Posted November 8 Salutare, astazi cand ma conectez pe server imi arata din senin textul:Atunci cand ai iesit din joc aveai wanted 6, eu neavand nicio infractiune intainte. https://imgur.com/a/PipX112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 8 Share Posted November 8 Din câte văd ai primit wanted pentru că ai atacat și ulterior omorât un alt jucător. Ori nu-ți amintești ce ai făcut, ori poate l-ai călcat în timp ce aveai lag și nu ai văzut asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 8 Share Posted November 8 Nu este bug, te-ai deconectat în timpul în care jucătorul pe care l-ai omorât avea timp să dea [/emergency] și ai primit wanted automat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 8 Share Posted November 8 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts