Trevor P. Posted December 1 Share Posted December 1 Nick-ul tau: Trevor Descrierea bugului: Am adunat 40/40 cadouri la quest cu un prieten iar la finalizare in loc sa primesc inca 2 cadouri pentru goal (de la 18), am primit decat un singur cadou si am ramas in 19/20 in loc sa primesc 2 cum trebuia si sa am 20/20. Screenshot(s): https://i.imgur.com/BP1EQjC.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 1 Share Posted December 1 La finalizarea Santa Goal-ului primești un singur cadou dacă ai minim 20 de puncte, după care ți se deduc 20 de puncte din câte ai. Ca să primești un nou cadou, trebuie ca Santa Goalul să fie finalizat din nou, iar atunci ți se vor retrage din nou 20 de puncte dacă ai atins acest prag minim. Nu e bug. Singura mea nedumerire e de ce ai 19 puncte rămase dacă ai avut 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted December 1 Author Share Posted December 1 (edited) 2 hours ago, Kelton said: La finalizarea Santa Goal-ului primești un singur cadou dacă ai minim 20 de puncte, după care ți se deduc 20 de puncte din câte ai. Ca să primești un nou cadou, trebuie ca Santa Goalul să fie finalizat din nou, iar atunci ți se vor retrage din nou 20 de puncte dacă ai atins acest prag minim. Nu e bug. Singura mea nedumerire e de ce ai 19 puncte rămase dacă ai avut 40. Pai asta este problema de fapt, ca am strans primele 20 de cadouri iar dupa ce s-a resetat, am continuat cu ultimele 20 de cadouri; la final cand am terminat, am luat cadoul 39 si am primit 19 pe goal iar cand prietenul meu de echipa a luat al 40-lea cadou, la mine nu s-a mai completat cu inca un cadou sa am 20 pe goal. Problema din script este ca adaugarea pe goal nu se mai face si in momentul in care se destrama echipa, chiar daca imi da 40 ca sa dau finishquest, nu primesc in acelasi timp si +1 la goal. Edited December 1 by Trevor P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 2 Share Posted December 2 Când ți se destramă echipa vei primi 1 singur punct, ca și când ai face solo. Singura mea presupunere pentru care ai rămas cu 19 este că baza de date a fost mai rapidă ca serverul și s-a făcut ștergerea înaintea adăugării punctului. Verifică dacă mai pățești asta. Dacă e o chestiune singulară, nu prea avem ce să-i facem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted December 2 Author Share Posted December 2 (edited) Salut! Din pacate se pare ca merg in continuare cu 19/20, am completat astazi quest-ul si am facut 59/20, iar dupa o completare de goal am ajuns la 39/20. Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu o rezolvare, probabil tot din baza. Ar trebui adaugat globul lipsa din goal-ul meu personal. Problema initiala a fost ca am intrat primul in checkpoint astfel 40/40 fiind facut de playerul din grup. Astazi l-am lasat pe el sa intre facand 39/40 iar cand am intrat eu am facut 40/40 (el avand dupa problema asta in care trebuie sa se mai duca dupa un checkpoint, in loc sa termine o data cu mine). Problema asta a fost si la quest-ul de Halloween fiind aceeasi structura de quest, cand se destrama grupul, celalalt participant la quest trebuie sa mai faca un checkpoint in plus: liderul face 25 de checkpoint-uri impreuna cu alt participant iar la urma participantul dupa cele 25 de checkpoint-uri trebuia sa mai faca inca 1 checkpoint ca sa finalizeze quest-ul. Edited December 2 by Trevor P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 2 Share Posted December 2 Ți-am returnat 1 punct la progresul personal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted December 2 Share Posted December 2 20 hours ago, Kelton said: La finalizarea Santa Goal-ului primești un singur cadou dacă ai minim 20 de puncte, după care ți se deduc 20 de puncte din câte ai. Ca să primești un nou cadou, trebuie ca Santa Goalul să fie finalizat din nou, iar atunci ți se vor retrage din nou 20 de puncte dacă ai atins acest prag minim. Nu e bug. Singura mea nedumerire e de ce ai 19 puncte rămase dacă ai avut 40. Questul e buguit, la fel ca si cel de Halloween. Conteaza ordinea in care intri in checkpoint, de multe ori o sa ai o situatie cam asa: un jucator din echipa finalizeaza questul cu 40/40. un alt jucator din echipa finalizeaza questul cu 41/40. iar al treilea cel mai "prost" (sau ghinionist mai bine spus) are 39/40 si mai trebuie sa se duca la inca un checkpoint. Am patit asta ieri, am patit asta si la questul de Halloween. E bug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted December 3 Author Share Posted December 3 On 12/2/2024 at 2:02 PM, Syko said: Questul e buguit, la fel ca si cel de Halloween. Conteaza ordinea in care intri in checkpoint, de multe ori o sa ai o situatie cam asa: un jucator din echipa finalizeaza questul cu 40/40. un alt jucator din echipa finalizeaza questul cu 41/40. iar al treilea cel mai "prost" (sau ghinionist mai bine spus) are 39/40 si mai trebuie sa se duca la inca un checkpoint. Am patit asta ieri, am patit asta si la questul de Halloween. E bug! Ca sa intelegi mai bine situatia, iata exemplul de astazi! L-am lasat pe [oC]Michael sa intre in checkpoint facand 39/40, am intrat si eu facand 40/40 (doar la mine): Dupa ce am facut eu 40/40 globuri, el a ramas la 39/40 si a mai avut un checkpoint suplimentare: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 8 Share Posted December 8 Va fi rezolvat mâine la restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts