OnYy. Posted December 16 Share Posted December 16 Nick-ul tau: OnYy. Server: rpg.b-zone.ro samp Descrierea bugului: Am cumparat kituri de la 2 ttc diferiti, am primit doar fuel si repair nu, al doilea ttc mi a zis ca a mai intampinat acest bug cu o alta persoana si ca poate sa mi vanda de infinite ori si tot nu primesc dar imi ia banii Screenshot(s): https://imgur.com/a/tI1ygFN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 17 Share Posted December 17 Verifică acum dacă-ți merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted December 17 Share Posted December 17 Salut, scuze că mă bag, dar sunt unul din mecanicii menționații în acest bug report. În poză menționez că am mai întâmpinat un caz de genul, am filmat interacțiunea de atuncii și am pus mai jos videoclipul din perspectiva mea. Video: Nu știu care e cauza acestui bug și l-am întâmpinat destul de rar. În ultimele zile am făcut peste 500 de puncte din kit-uri și s-a întâmplat de 2 ori un asemenea caz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnYy. Posted December 17 Author Share Posted December 17 FIXED. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 17 Share Posted December 17 2 hours ago, TLG 5stackz said: Salut, scuze că mă bag, dar sunt unul din mecanicii menționații în acest bug report. În poză menționez că am mai întâmpinat un caz de genul, am filmat interacțiunea de atuncii și am pus mai jos videoclipul din perspectiva mea. Video: Nu știu care e cauza acestui bug și l-am întâmpinat destul de rar. În ultimele zile am făcut peste 500 de puncte din kit-uri și s-a întâmplat de 2 ori un asemenea caz. Doar la o parte mică din jucători s-a întâmplat asta, nu ar mai trebui să se poată reproduce acum bugul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts