Jump to content

Unirea Principatelor Romane Quest and Gift

Kelton
 Share

Recommended Posts

Frumos quest cu poveste

De asemenea, bun si update-ul cu farmer. Nu am facut niciodata, acum am ocazia sa apuc sa inchiriez si eu o parcela...

On 1/28/2025 at 5:12 PM, DevilZz said:

Un quest foarte bun, bine gandit si pus la punct.

Sper ca glumesti.

Nu vreau sa jignesc munca nimanui, dar personal questul asta mi se pare un gunoi, cred ca e prima data cand spun asta, dar mie mi se pare de cacat sa te plimbi dintr-un punct in celalalt inutil si sa alegi inutil intre doua posibilitati mizand pe "noroc".

Personal consider ca trebuia pastrat questul vechi: 

Repet, nu doresc sa jignesc munca nimanui, stiu ca este destul de greu sa gandesti o idee noua si ca nu se face totul batand din palme.

Edited by Syko
In rest update-ul, mai ales cel cu parcele, e ce trebuie!

8 hours ago, Syko said:

Sper ca glumesti.

Nu vreau sa jignesc munca nimanui, dar personal questul asta mi se pare un gunoi, cred ca e prima data cand spun asta, dar mie mi se pare de cacat sa te plimbi dintr-un punct in celalalt inutil si sa alegi inutil intre doua posibilitati mizand pe "noroc".

Personal consider ca trebuia pastrat questul vechi: 

Repet, nu doresc sa jignesc munca nimanui, stiu ca este destul de greu sa gandesti o idee noua si ca nu se face totul batand din palme.

E greu in ziua de azi sa mai gasesti idei pentru un update pe samp, s a cam facut tot ce se putea părerea mea, nu prea mai ai ce update sa bagi, fiindcă jocul e limitat din punctul ăsta de vedere. Așa ca, eu zic ca e okish.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.