Jump to content

Cerere - Big Daddy Bray - Avatar

Big Daddy Bray
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Big Daddy Bray
  • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Red Dead Redemption 2 Arthur Morgan / Western Cowboy / Old Cowboy s.a.m.d..
  • Text(opțional): Bray
  • Dimensiuni (opțional): -
  • Alte precizări (opțional): Imi doresc un avatar foarte creativ si mi-ar placea sa am mai multe variante din ce alege (adica 1/2 avatare cu textul Bray si B-Zone ; ceva fara niciun text ca poate nu ne place cu), poate chiar si animat. Doresc creativitate! Succes!

@ Big Daddy Bray

Cererile fara text nu sunt acceptate.

Cererea dumneavoastra trebuie sa detina watermark-ul comunitatii obligatoriu. ( Exemplu : B-ZONE ROMANIA / B-ZONE.RO )

Nu sunt acceptate cererile miscatoare ( Gif / After Effects ).

bray2 av.png

Edited by Soulrayne

@ Soulrayne am cerut mai multe modele, nu doar unul singur. Se pare ca nu prea va mai pasa de funcția asta din ceea ce observ eu. 

Multumesc pentru lucrări, dar mai aștept variante daca mai este cineva dornic sa facă ceva pentru această funcție. 

O zi buna! 

10 hours ago, Big Daddy Bray said:

@ Soulrayne am cerut mai multe modele, nu doar unul singur. Se pare ca nu prea va mai pasa de funcția asta din ceea ce observ eu. 

Multumesc pentru lucrări, dar mai aștept variante daca mai este cineva dornic sa facă ceva pentru această funcție. 

O zi buna! 

Fiecare designer îți oferă câte creații poate face în limita timpului și dorinței, designerii nu sunt obligați să vină cu n creații doar pentru că așa cere membrul. Dacă ți-a oferit o singură creație și tu ai cerut 2 nu înseamnă că nu-l interesează. 

Ai fost designer, apreciază munca altora ca și cum ai aprecia-o pe a ta.

2 hours ago, Madalin said:

Fiecare designer îți oferă câte creații poate face în limita timpului și dorinței, designerii nu sunt obligați să vină cu n creații doar pentru că așa cere membrul. Dacă ți-a oferit o singură creație și tu ai cerut 2 nu înseamnă că nu-l interesează. 

Ai fost designer, apreciază munca altora ca și cum ai aprecia-o pe a ta.

N-am judecat pe nimeni si stiu si eu ca timpul este o resursa esentiala pentru fiecare. Doar am atras atentia putin, deoarece, cand eram Designer postam cat mai multe lucrari pentru membrul cu cererea. N-am ceva personal cu cineva, era doar parerea mea. Multumesc pentru atentionare si se poate da T/C.

Just now, Big Daddy Bray said:

N-am judecat pe nimeni si stiu si eu ca timpul este o resursa esentiala pentru fiecare. Doar am atras atentia putin, deoarece, cand eram Designer postam cat mai multe lucrari pentru membrul cu cererea. N-am ceva personal cu cineva, era doar parerea mea. Multumesc pentru atentionare si se poate da T/C.

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.