Ovy1993 Posted June 7 Share Posted June 7 Nick-ul tau: Ovy93 Server: B-Zone RPG Descrierea bugului: Nu pot sparge balonul acesta de la quest. Tin sa precizez ca primele 2 baloane am putut sa le sparg. Am incercat de mai multe ori sa sparg acest balon, nu doar de ori ca pe filmare si totusi nimic. Am mai auzit de la anumiti playerii ca au patit la fel, dar observ ca nu a raportat nimeni problema aici. Screenshot(s): Video - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 8 Share Posted June 8 Ori ai probleme de la moduri, ori nu tragi cum trebuie efectiv în balon. Gloanțele alea nu au distanță infinită, trebuie să fii relativ aproape de balon și să le tragi în el, multe dintre ele văd că le-ai tras pe deasupra. Poți încerca inclusiv să tragi în coșul balonului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted June 9 Share Posted June 9 Aceeasi problema, asa cum am tras in balonul asta, la fel am tras si in celelalte si nu poate fi distrus. Daca nu sunteti in stare sa faceti questurile fara buguri, macar nu le mai faceti lungi sa ne facem nervi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted June 9 Share Posted June 9 Din nou, am reluat questul si la fel. Mai bine faceti questuri cu colectat obiecte ca sa nu ne mai facem nervi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 9 Share Posted June 9 Din ce am mai cercetat e posibil să fie o problemă ocazională care are loc din motive necunoscute. Aici nu e o chestiune de a nu fi în stare să facem anumite lucruri, dar anumite lucruri nu funcționează corect direct din samp și nu ai de unde să ghicești lucrul ăsta. Dacă nu adăugăm nimic nou pe principiu că orice lucru nou ar putea să nu funcționeze deși în testare a funcționat fără nicio problemă, înseamnă că nu mai adăugăm lucruri noi și apoi apar alte plângeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted June 9 Share Posted June 9 Eu când am făcut quest-ul prima dată pe contul principal nu am întâmpinat problema asta, apoi am intrat pe alt cont cu VPN să fac quest-ul și la al doilea balon am pătit la fel, nu părea să am desync, deși e posibil să fi avut. Ieri când am făcut quest-ul cu avionul de 3 ori, odată pe contul principal și de doua ori pe contul secundar (fără VPN de data asta), a mers fără probleme. Sfatul meu e să băgați direct firu' de net in PC/laptop și să nu mai jucați de pe WiFi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovy1993 Posted June 9 Author Share Posted June 9 (edited) Syko nu este de la internet! Daca aveai desync nu iti mai mergeau secundele, sau iti mergeau in lag. Problema este ca se fac Quest-urile pe graba si este normal sa apara mereu probleme. Am raportat acest bug cu o speranta pentru restul playeriilor sa nu mai treaca prin asa ceva ca mine. Dar eu primesc raspuns ca poate nu trag eu bine, sau e de la moduri (asa sa fie)... Quest-ul ramane asa si nu se va schimba ce e cert. Sper ca pe viitor sa ne bucuram de Quest-uri mai simple, deoarece la astea mai complicate apar mereu probleme si nu exista rezolvare din cate vad. Ganduri bune! Edited June 9 by Ovy1993 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 11 Share Posted June 11 Mi-e greu să cred că nu e de la modurile voastre, l-am făcut de 2 ori pe RPG, inclusiv când se plângeau jucătorii și mi le lua instant. L-am făcut de minim 10 ori pe test, l-am refăcut de 2 ori după ultimul restart, inclusiv făcând ziua 7, apoi prima. De asemenea, au fost helperi, membri din staff care au făcut questul și mi-au confirmat că ei n-au avut probleme. Cel mai ok ca detecția să aibă loc e să tragi de la distanță zburând drept. Și nu vă mai duceți așa sus cu baloanele, dacă tragi peste balon nu o să atingă niciodată detecția balonul că sampul nu e perfect și coliziunea obiectelor nu e ca hitboxul de la caractere. Sunt moduri care afectează unele aspecte ale jocului, precum samp.asi, modurile nu reprezintă doar ce e vizual sau ce e în cleo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts