Salmoxis Posted January 25 Share Posted January 25 Nick-ul tau: Salmoxis Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Salut! Când intru in garaj sa îmi aleg o mașină încep majoritatea din ele să sară. Nu era această problemă înainte de update. Screenshot(s): https://imgur.com/a/rtMERr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted January 25 Share Posted January 25 Fara o dovada video nu imi pot da seama de sarit, se misca ciudat in sus si in jos sau doar stau pe loc in aer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salmoxis Posted January 26 Author Share Posted January 26 Salut! Aceasta este dovada video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted January 26 Share Posted January 26 1 hour ago, Salmoxis said: Salut! Aceasta este dovada video. Frate Gen cum iti fac tie masinile in garaj asa patesc si eu la truck cand vreau sa iau remorca... Tot asa imi face.... Abea se leaga remorca de tir,tot dau cu spatele in ea si nu stiu ce drq are de face asa Inainte cand faceam job truck n-am avut probleme.... De acum de cand s-a dat RS la server si au bagat update imi tremura pe loc remorca de numa,sare asa pe loc de nebuna.... Am vazut ca alte remorci cand apar langa de la ceilalti jucatori nu fac toate asa.... Unele stau pe loc,nu se misca..... @ Madalin @ Kelton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 27 Share Posted January 27 E posibil să fie de la versiunea de open.mp pe care am pus-o pentru a rezolva problema cu server is full. Dacă e așa, va trebui să așteptăm o versiune mai nouă care să rezolve și această problemă, ceea ce e de preferat decât să revenim la versiunea originală care pare că a avut alte probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Eu nu folosesc clientul open:mp, intru tot de pe sa:mp, și la fel îmi face, dar doar la garaj am problema asta, la remorca de la trucker nu îmi face așa. Edited January 27 by Syko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 27 Share Posted January 27 Clientul e una, serverul e alta. Versiunea de open.mp pe care rulează serverul nu are nici cea mai mică treabă cu versiunea clientului de open.mp sau cu clientul în sine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted January 27 Share Posted January 27 21 hours ago, K1LL3R43V3R said: Frate Gen cum iti fac tie masinile in garaj asa patesc si eu la truck cand vreau sa iau remorca... Tot asa imi face.... Abea se leaga remorca de tir,tot dau cu spatele in ea si nu stiu ce drq are de face asa Inainte cand faceam job truck n-am avut probleme.... De acum de cand s-a dat RS la server si au bagat update imi tremura pe loc remorca de numa,sare asa pe loc de nebuna.... Am vazut ca alte remorci cand apar langa de la ceilalti jucatori nu fac toate asa.... Unele stau pe loc,nu se misca..... @ Madalin @ Kelton Uitati si un video Sper sa fie bun Aiurea cum face remorca ca nici nu se cupleaza bine la tir https://imgur.com/a/aBIuEyi Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted January 27 Share Posted January 27 A dat altcineva /work si remorca lui sta normal... Si alte remorci de la alti jucatori Doar eu cand dau /work la remorca mea face asa,degeaba vreau sa o cuplez la tir ca uneori ma si arunca cu tiru de langa remorca.... Nu se cupleaza tot timpu.... Daca va uitati la tot video se vede ca sunt langa remorca si nu se cupleaza... Inainte nu aveam treaba Dadeam putin cu spatele langa remorca si se cupla... Sper sa fie bun video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salmoxis Posted January 28 Author Share Posted January 28 19 hours ago, K1LL3R43V3R said: A dat altcineva /work si remorca lui sta normal... Si alte remorci de la alti jucatori Doar eu cand dau /work la remorca mea face asa,degeaba vreau sa o cuplez la tir ca uneori ma si arunca cu tiru de langa remorca.... Nu se cupleaza tot timpu.... Daca va uitati la tot video se vede ca sunt langa remorca si nu se cupleaza... Inainte nu aveam treaba Dadeam putin cu spatele langa remorca si se cupla... Sper sa fie bun video... Salut! Exact asa face si la mine cu remorcile dar si cu unele vehicule personale care se spawneaza langa casa. Cand ma apropii de ele parca stiu ca vreau sa le arat o lectie si se opresc :))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 28 Share Posted January 28 Încercați să instalați samp addon de pe http://b-zone.ro/addon iar apoi să vă reinstalați versiunea de samp r1 dacă aveți moduri care depind de aceasta pentru că samp addonul instalează automat r2 sau r3 (puteți descărca samp r1 de aici http://b-zone.ro/samp Samp addonul repară o mulțime de buguri ale jocului și e posibil ca dacă problema apare doar unora, să fie o chestiune care să aibă și legătură cu jocul. Verificați dacă face la fel și cu addon instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NENEA Kikioo Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Eu cu open.mp nu am probleme. Edited January 28 by NENEA Kikioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted January 28 Share Posted January 28 2 hours ago, NENEA Kikioo said: Eu cu open.mp nu am probleme. Si eu tot "open.mp" folosesc.... Dar dintr-o data a inceput sa-mi faca asa la truck Folosesc de mult "open.mp" si n-am avut probleme pana acum cand s-a dat rs ultima data la sv si s-a bagat update De atunci imi face asa cand vreau sa fac truck patesc la remorca Dar asa la alte masini n-am treaba Nu-mi tremura nimic Doar cand fac truck si nu inteleg de ce doar remorca mea face asa,celelalte remorci nu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salmoxis Posted January 28 Author Share Posted January 28 Am avut instalat SAMP Addon si SAMP 0.3.7 R1 in momentul cand am facut filmarea.. Se pare ca nu sunt singurul la care inca persista problema. Nu am decat sa astept urmatorul bug fix. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted January 28 Share Posted January 28 Tot asa face si pe samp si pe open.mp Tot asa patim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SideLo VIP Posted February 10 Share Posted February 10 This is happening to all vehicles everywhere specially with server spawned cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salmoxis Posted February 15 Author Share Posted February 15 (edited) Salut! Revin dupa o perioada. Am asteptat acest update ca sa vad poate se rezolva ceva. Am instalat GTA-ul pe curat cu modificarile spuse mai sus : SAMP Addon si versiunea de 0.3.7 R1. Ulterior am incercat si cu clientul de OpenMp. Se pare ca problema persista. Ceva sperante ca se va rezolva mai sunt? 😐 😔 @ Kelton @ Madalin Edited February 15 by Salmoxis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 15 Share Posted February 15 Așa cum spuneam, e foarte posibil ca problema să țină de versiunea de open.mp din moment ce lucrul ăsta a apărut imediat după (și posibil și de anumite moduri ale voastre pentru că noi de exemplu nu pățim asta). Nu există versiune mai nouă de open.mp la momentul actual pe care să o încercăm și versiunile mai vechi au alte probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts