Jump to content

[REZOLVAT]Bug Wanted Taxi

Dani Mocanu
 Share

Recommended Posts

Salut! 

Am avut ieri un incident când faceam raport in taxi, stăteam cu taxiul la CNN LS, un coleg vine si mi-l fura, omoară un alt coleg si eu primesc wanted, apoi un alt coleg ia taxiul si face același lucru, iar wanted-ul  creștea la mine. Nu stiu daca se întâmplă asta mereu sau a fost o eroare pe moment, am fost sfătuit sa raportez problema aici. Numai bine!

Sunt zeci de lucruri de care trebuie să ne ocupăm iar probleme apar dintr-o multitudine de motive, unele care sunt efectiv temporare sau nu pot fi reproduse.

Deci nu, nu s-a rezolvat problema și nici nu avea cum să fie rezolvată din moment ce nu s-a dat nici măcar vreun restart la server. Ai pățit problema asta și în altă zi? Ca să știm dacă se poate reproduce. Că dacă e o situație în care serverul a încurcat id-urile jucătorilor cine știe din ce motive, fiind ceva de moment, slabe șanse să putem descoperi cauza.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.