Jump to content

Găseşte un film / Find a movie

dubliss
 Share

Recommended Posts

salut caut un film sf cu o nava spatiala care avea la bord niste capsule cu oameni care era sub apa se lupta unii dintre ei care erau deja treziti si este un baiat si o fata pe care o tunde parca stiu sigur ca la sfarsit elibereaza toate capsulele alea cu oameni si isi dau seama ca sunt pe o noua planeta

caut un film de groaza pot spune si nu-l gasesc...

intamplari din film :era vorba de un baiat care a facut nu stiu ce rau si i s-a pus la picior o bratara ca un cip...nu avea voie sa paraseasca o anumita portiune din casa si curte pt k i se activa un beculet rosu la bratara,iar acel semnal de la bratara alerta politia in cazul in care el parasea curte...el avea un prieten bun care mai mergea la el in vizita...vazand k nu poate parasi curtea din cauza bratarii,s-a gandit sa mearga in curte si sa delimiteze cu sfoara pana unde poate merge fara sa i se activeze beculetul rosu...intre timp s-a mutat in casa de langa el o fata pe care el o placea si o tot spiona cu binoclul cum se desbraca...mai avea un vecin langa casa lui pe care baiatul il credea criminal dar nu il credea nimeni,nici prietenul lui si nici fata ce s-a mutat de curand acolo...barbatul pe care il credea criminal avea parul alb dupa cat imi aduc aminte si ducea fete la el in casa cu care se culca...dar fetele nu mai plecau din casa,ci pur si simplu dispareau...la un moment dat,cei 3 adolescenti(baiatul,fata si prietenul lui) s-au hotarat sa il filmeze cu camere de supraveghere pe omul din vecini...dar intr-o seara una din fetele pe care le-a dus acasa parea a pleca din casa acelui om (dar acest lukru a fost facut de acel barbat care si-a pus o peruca in cap,si a dat semne cum ca fata ar pleca,ceea ce nu era adevarat)...barbatul si-a dat seama k e filmat si urmarit de cei 3 adolescenti si a pus la cale treaba cu peruca pt a-i face pe ei sa creada k defapt el nu e un criminal si fata chiar pleca...dar baiatul cu bratara nu a inghitit povestea cu peruca...si a continuat sa il urmareasca...intr-o seara mama baiatului cu bratara s-a dus la acel barbat la usa sa ii ceara nush ce...a invitat-o in casa si din acel moment femeia a disparut...baiatul vazand ca mama lui nu mai vine s-a dus la usa barbatului sa o caute pe mama lui dar acesta a mintit spunand k nu shtie unde e mama baiatului...au inceput sa se certe si barbatul a vrut sa il omoare pe un barbat,aruncandu-l intr-o pivnita unde erau numa cadavre de fete ascunde...i-am mama baiatului era inka vie,fiind legata la gura si cu mainile deasupra capului legata de o sfoara atarnata din tavan...cred k ajunge cat am explikat....caut filmul de mult si nu mai stiu cum se numeste...multumesc

disturbia se numeste filmul este cu shia le beof parca

salut ma puteti ajuta si pe mine caut un film si nu stiu cum se numeste este vorba despre o nava spatiala trimisa sa colonizeze o planeta si esueaza undeva sub apa se trezesc cativa se lupta e o fata pe care parca o tunde sa nu o mai recunoasca si la sfarsit sunt eliberate toate capsulele cu oameni la suprafata apei si se trezesc toti

O doamne,daca stii deja cum se numeste de ce mai postezi .. aici e vorba de filme pe care le-ai vazut sau vrei sa le vezi si nu stii cum se numesc,urmatorul care mai posteaza asa va primi warn-up.

imi gasesti si mie filmul am postat mai devreme despre el este un sf cu o nava spatiala sub apa si la sfarsit sunt eliberate niste capsule cu oameni

Inchid topicul 24h ca sa te potolesti. Asta ca sa nu se lase cu sanctiuni.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Jet Li.
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 7 ani cred.
Descriere: Un politist din Beijing este trimis in Paris pentru a ajuta niste politisti francezi la rezolvarea unui caz.Totul este filmat iar politistul chinez este trimis sa intervina cand un asasin este pe cale sa asasineze un mafiot.

Seful politiei din Paris il omoara pe mafiot, dupa ce chinezul reuseste sa impiedice asasinul. Seful politiei din Paris vrea sa il omoare si pe chinez, dar acesta scapa cu o caseta care dovedeste ca nu el l-a ucis pe mafiot.

Se refugiaza la un restaurant de sushi si incearca sa iasa din tara, deoarece toata politia pariziana este pe urmele lui, aruncandu-se vina asupra lui.

Acesta trebuie sa salveze o fata a unei femei care se pare ca ar putea sa dovedeasca ca acel chinez nu este cel care l-a omorat pe mafiot.

Filmul are multe scene de arte martiale pentru asta il vreau.

Edited by ACDCEugen

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Jet Li.

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 7 ani cred.

Descriere: Un politist din Beijing este trimis in Paris pentru a ajuta niste politisti francezi la rezolvarea unui caz.Totul este filmat iar politistul chinez este trimis sa intervina cand un asasin este pe cale sa asasineze un mafiot.

Seful politiei din Paris il omoara pe mafiot, dupa ce chinezul reuseste sa impiedice asasinul. Seful politiei din Paris vrea sa il omoare si pe chinez, dar acesta scapa cu o caseta care dovedeste ca nu el l-a ucis pe mafiot.

Se refugiaza la un restaurant de sushi si incearca sa iasa din tara, deoarece toata politia pariziana este pe urmele lui, aruncandu-se vina asupra lui.

Acesta trebuie sa salveze o fata a unei femei care se pare ca ar putea sa dovedeasca ca acel chinez nu este cel care l-a omorat pe mafiot.

Filmul are multe scene de arte martiale pentru asta il vreau.

Salut, filmul pe care îl cauți se numește Kiss of the Dragon (2001). :)

Trailer

Detalii despre film: gen actiune/drama, nu cunosc detalii despre actori, anul lansarii.

Cand l-ati vazut ultima oara si unde? : l-am vazut in urma cu aproximativ 5-7 ani, la TV

Descriere: Este prezentata viata unei familii, cu un copil, totul este normal, pana in momentul in care sotia este acuzata pe nedrept de crima si este arestata. Din acel moment sotul face tot ceea ce ii sta in putinta sa o elibereze pe aceasta din inchisoare, inainte de a fi executata, ceea ce si reuseste in cele din urma, dupa ce, in prealabil urmareste toate miscarile si studiaza toate momentele cheie, gen cand se schimba turele de gardieni, etc.. si-si intocmeste un plan de actiune pe un perete intr-un apartament, pe care-l indeplineste corespunzator: schimba analizele sotiei astfel ca aceasta sa ajunga in spital, de unde mai apoi o elibereaza, dupa care, impreuna cu copilul parasesc tara inainte sa fie prinsi. Filmul se incheie cu un detectiv care revine la locul faptei, mai exact la iesirea din parcarea unde avusese loc crima, si ridica grilajul de la un canal, pe marginea gurii de canal, aflandu-se, acoperit de noroi, un nasture metalic de la paltonul femeii, dar pe care detectivul nu-l mai observa intrucat lasa sa cada grilajul pe care-l ridicase.

As fi recunoscator daca cineva recunoaste descrierea si mi-ar putea spune titlul filmului. Multumesc anticipat ! :)

Edited by Claudiu31

Buna. Caut un film gen actiune/drama, nu cunosc detalii despre actori, anul lansarii. Povestea filmului e urmatoarea: Este prezentata viata unei familii, cu un copil, totul este normal, pana in momentul in care sotia este acuzata pe nedrept de crima si este arestata. Din acel moment sotul face tot ceea ce ii sta in putinta sa o elibereze pe aceasta din inchisoare, inainte de a fi executata, ceea ce si reuseste in cele din urma, dupa ce, in prealabil urmareste toate miscarile si studiaza toate momentele cheie, gen cand se schimba turele de gardieni, etc.. si-si intocmeste un plan de actiune pe un perete intr-un apartament, pe care-l indeplineste corespunzator: schimba analizele sotiei astfel ca aceasta sa ajunga in spital, de unde mai apoi o elibereaza, dupa care, impreuna cu copilul parasesc tara inainte sa fie prinsi. Filmul se incheie cu un detectiv care revine la locul faptei, mai exact la iesirea din parcarea unde avusese loc crima, si ridica grilajul de la un canal, pe marginea gurii de canal, aflandu-se, acoperit de noroi, un nasture metalic de la paltonul femeii, dar pe care detectivul nu-l mai observa intrucat lasa sa cada grilajul pe care-l ridicase. As fi recunoscator daca cineva recunoaste descrierea si mi-ar putea spune titlul filmului. Multumesc anticipat ! :)

Te rog să respecţi modelul de prima pagină. Fiind începător, de data asta scapi fără sancţiune.

Detalii despre film: gen actiune/drama, nu cunosc detalii despre actori, anul lansarii.

Cand l-ati vazut ultima oara si unde? : l-am vazut in urma cu aproximativ 5-7 ani, la TV

Descriere: Este prezentata viata unei familii, cu un copil, totul este normal, pana in momentul in care sotia este acuzata pe nedrept de crima si este arestata. Din acel moment sotul face tot ceea ce ii sta in putinta sa o elibereze pe aceasta din inchisoare, inainte de a fi executata, ceea ce si reuseste in cele din urma, dupa ce, in prealabil urmareste toate miscarile si studiaza toate momentele cheie, gen cand se schimba turele de gardieni, etc.. si-si intocmeste un plan de actiune pe un perete intr-un apartament, pe care-l indeplineste corespunzator: schimba analizele sotiei astfel ca aceasta sa ajunga in spital, de unde mai apoi o elibereaza, dupa care, impreuna cu copilul parasesc tara inainte sa fie prinsi. Filmul se incheie cu un detectiv care revine la locul faptei, mai exact la iesirea din parcarea unde avusese loc crima, si ridica grilajul de la un canal, pe marginea gurii de canal, aflandu-se, acoperit de noroi, un nasture metalic de la paltonul femeii, dar pe care detectivul nu-l mai observa intrucat lasa sa cada grilajul pe care-l ridicase.

As fi recunoscator daca cineva recunoaste descrierea si mi-ar putea spune titlul filmului. Multumesc anticipat ! :)

Salut, filmul pe care îl cauți se numește The Next Three Days (2010).

Cand l-ati vazut ultima oara si unde? : Minutul 1:37 ->

Descriere: Nu stiu nimic despre el imi pare foarte interesant l-am vazut aceasta scurta secventa, poate stie cineva? va rog

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Serial
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 2-3 zile pe protv.
Descriere: Este un serial cu un mentalist blond care ajuta FBI-ul.El poate sa citeasca mintile suspectilor si cauta pe cineva care i-a ucis sotia si copilul.

Edit: Parca il chema ceva gen Patrick James.

Edited by Edy27 VIP

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Serial

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 2-3 zile pe protv.

Descriere: Este un serial cu un mentalist blond care ajuta FBI-ul.El poate sa citeasca mintile suspectilor si cauta pe cineva care i-a ucis sotia si copilul.

Edit: Parca il chema ceva gen Patrick James.

Şi dacă scriai detaliile astea pe google îl găseai -_-.

Serialul se numeşte The Mentalist.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Nu-mi amintesc, cred ca era Adam Sandler
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum cativa ani, la televizor
Descriere:

• Era o comedie
  • Personajul principal a suferit un accident
  • Dupa accident l-a gasit un doctor nebun care a bagat in el organe de animale

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Nu stiu.
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Pe ProTV, nu stiu exact cand.
Descriere: Stiu ca sunt 2 parti, in partea 1 este vorba de un tata care isi cauta fiica care a fost furata. Acei oameni care au furat-o pe fiica domnului au drogato si vroiau sa o vanda. Partea 2 este o continuare a acestui film, doar ca acum fiica ii salveaza pe parinti. A da, parinitii erau divortati.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): King Kong. Prima data "King Kong" a fost lansat la 5 decembrie 2005 in Statele Unite ale Americii. Puteti vedea filmul la TV fiind dat in fiecare an, sau chiar pe calculator. Filmul dureaza aproximativ 3ore jumate. Filmul este de actiunea, unele momente horror. Regizorul principal este Peter Jackson. Majoritatea actorilor mor luptandu-se cu dinozaurii/king kong sau alte insecte.
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: L-am vazut de vreo 5-6 ori numai la TV + de minim 10 ori la calculator, ultima data acum 2 saptamani ( in vancata ).
Descriere: V-am spus pe scurt. Daca sunteti curosi uitati-va la el.

Actori : - In rolurile principale sunt o femeie si un bebelus.(nu cunosc numele personajelor)

Anul aparitiei : - Perioada 1980-1990.(nu cunosc exact!)

Genul : - Thriller,Suspans.

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: - La televizor in anul 1995.

Descriere: - In rolul principal este o femeie care avea grija de singurul copil al unui cuplu,un bebelus..Femeia,cu timpul,incepe sa se creada mama bebelusului,face in asa fel incat sa aibe si lapte in sani ca sa il alapteze toate acestea fara ca parintii bebelusului sa stie ceva.Pana la urma rapeste copilul ascunzandu-l intr-un camp langa niste pietre mari spunand autoritatilor ca i-a fost furat copilul.Cand incepe sa fie banuita ca fiind ea vinovata de disparitia copilului aduce copilul inapoi cuplului. Multumesc anticipat pentru orice informatie cu privire la gasirea(titlul) acestui film!

Actori : - In rolurile principale sunt o femeie si un bebelus.(nu cunosc numele personajelor)

Anul aparitiei : - Perioada 1980-1990.(nu cunosc exact!)

Genul : - Thriller,Suspans.

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: - La televizor in anul 1995.

Descriere: - In rolul principal este o femeie care avea grija de singurul copil al unui cuplu,un bebelus..Femeia,cu timpul,incepe sa se creada mama bebelusului,face in asa fel incat sa aibe si lapte in sani ca sa il alapteze toate acestea fara ca parintii bebelusului sa stie ceva.Pana la urma rapeste copilul ascunzandu-l intr-un camp langa niste pietre mari spunand autoritatilor ca i-a fost furat copilul.Cand incepe sa fie banuita ca fiind ea vinovata de disparitia copilului aduce copilul inapoi cuplului. Multumesc anticipat pentru orice informatie cu privire la gasirea(titlul) acestui film!

Salut, presupun că filmul pe care îl cauți este Baby Snatcher din 1992.Dacă aceste este, îți urez vizionare plăcută!

Edit:Wrong link

Edited by South Vladyyyyy

• BIS aka OldNab changed the title to Găseşte un film / Find a movie