Jump to content

City Bus Simulator 2010

Unknown X
 Share

Recommended Posts

City Bus Simulator 2010

80087430341136309247.jpeg

Dupa numele lui sugestiv este un joc cu ... ai ghicit autobuze . Ei bine aici incepe frumusetea , jocul nu este bazat doar pe faptul ca esti un sofer si trebuie sa faci curse si tot tacamul , jocul are o Campanie .

Campania incepe destul de tipic , un sofer de autobuz pe nume Carlos are de lucru . Totul se complica cand acesta ajunge intr-un anumit loc unde nu are ce cauta si gaseste un autobuz abandonat . Acesta se duce la depou si raporteaza , este trimis inapoi dupa autobuz dar acesta disparuse . Furtul a fost raportat politiei care il suspecteaza pe Carlos . Acesta afla ca autobuzul a fost furat de catre un coleg ptr. a sparge o banca ( politia nu ar suspecta un autobuz ca vechicul de fuga de la o banca ) .

Jocul mai ofera si Free Ride , in care iti alegi un autobuz , o ruta si incepi sa transporti pasageri . Tin sa mai precizez ca actiune jocului are loc in New York . CBS simuleaza cu perfectie faimoasa ruta din Manhattan numita M42 .

Ca parte grafica jocul este decent , nu surprinde mai cu nimic . Poate detaliile cu care au fost concepute autobuzele . Cat despre gameplay , adica condusul autobuzului tin sa spun ca il joci cu taste ori cu volan este un adevarat deliciu . Fizica autobuzelor este de nota 10 , iti creeaza senzatia ca te afli la volanul unui autobuz real .

Informatii utile

• Jocul ofera un pachet cu autobuze speciale concepute de Design-X
  • Jocul ofera acces la motorul grafic oferind posibilitate editari hartii in aproape orice fel posibil
  • Continut DLC : City Bus Simulator Regiobus Usedom
    * Necesita CBS 2010 instalat

Cerinte minime de sistem

• Procesor : Intel Core 2 Duo at 2.0 GHz / AMD Athlon XP sau mai bun
  • Placa Video : Nvidia GeForce 8600GT sau ATI Radeon Graphics Card similar
  • Memorie RAM : 1 GB ptr. Windows XP / 2 GB ptr. Windows Vista
  • Hard Disk : 3 GB
  • Sistem de operare : Microsoft Windows XP / Windows Vista
  • Direct X : 9.0c
  • Instalare : DVD-ROM
  • Tools : QuickTime Player

Sistemul pe care am testat eu jocul ( cerintele oficiale tin sa spun ca sunt " in pom " )

• Procesor : AMD Athlon 3000+ ( 1.8 GHz ) sau Intel Pentium 3.0 GHz
  • Placa Video : Nvidia GeForce 8600GT
  • Memorie RAM : 1 GB ( Windows XP SP2 )
  • Hard Disk : 3 GB
  • Sistem de operare : Microsoft Windows XP
  • Direct X : 9.0c
  • Instalare : DVD-ROM
  • Tools : QuickTime Player

Autobuzul cu care se va parcurge campania

53746416675887114628.jpeg

O bucatica din campania jocului

Edited by Unknown X

Imi place ca-ti dai interesul pentru aecasta categorie, aranjarea topicurilor este foarte frumoasa, si mai mult, review-urile sunt facute de tine, poate intr-o zi ajungi Moderator Video Games, iti urez succes si felicitari. Jocul pare atractiv, probabil il voi incerca.

Imi place ca-ti dai interesul pentru aecasta categorie, aranjarea topicurilor este foarte frumoasa, si mai mult, review-urile sunt facute de tine, poate intr-o zi ajungi Moderator Video Games, iti urez succes si felicitari. Jocul pare atractiv, probabil il voi incerca.

idem just

foarte frumos aranjat

si bine gandit

eu unul sunt pro

frumos

chiar acum il descarc :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.