Unknown X Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) City Bus Simulator 2010 Dupa numele lui sugestiv este un joc cu ... ai ghicit autobuze . Ei bine aici incepe frumusetea , jocul nu este bazat doar pe faptul ca esti un sofer si trebuie sa faci curse si tot tacamul , jocul are o Campanie . Campania incepe destul de tipic , un sofer de autobuz pe nume Carlos are de lucru . Totul se complica cand acesta ajunge intr-un anumit loc unde nu are ce cauta si gaseste un autobuz abandonat . Acesta se duce la depou si raporteaza , este trimis inapoi dupa autobuz dar acesta disparuse . Furtul a fost raportat politiei care il suspecteaza pe Carlos . Acesta afla ca autobuzul a fost furat de catre un coleg ptr. a sparge o banca ( politia nu ar suspecta un autobuz ca vechicul de fuga de la o banca ) . Jocul mai ofera si Free Ride , in care iti alegi un autobuz , o ruta si incepi sa transporti pasageri . Tin sa mai precizez ca actiune jocului are loc in New York . CBS simuleaza cu perfectie faimoasa ruta din Manhattan numita M42 . Ca parte grafica jocul este decent , nu surprinde mai cu nimic . Poate detaliile cu care au fost concepute autobuzele . Cat despre gameplay , adica condusul autobuzului tin sa spun ca il joci cu taste ori cu volan este un adevarat deliciu . Fizica autobuzelor este de nota 10 , iti creeaza senzatia ca te afli la volanul unui autobuz real . Informatii utile Jocul ofera un pachet cu autobuze speciale concepute de Design-X Jocul ofera acces la motorul grafic oferind posibilitate editari hartii in aproape orice fel posibil Continut DLC : City Bus Simulator Regiobus Usedom* Necesita CBS 2010 instalat Cerinte minime de sistem Procesor : Intel Core 2 Duo at 2.0 GHz / AMD Athlon XP sau mai bun Placa Video : Nvidia GeForce 8600GT sau ATI Radeon Graphics Card similar Memorie RAM : 1 GB ptr. Windows XP / 2 GB ptr. Windows Vista Hard Disk : 3 GB Sistem de operare : Microsoft Windows XP / Windows Vista Direct X : 9.0c Instalare : DVD-ROM Tools : QuickTime Player Sistemul pe care am testat eu jocul ( cerintele oficiale tin sa spun ca sunt " in pom " ) Procesor : AMD Athlon 3000+ ( 1.8 GHz ) sau Intel Pentium 3.0 GHz Placa Video : Nvidia GeForce 8600GT Memorie RAM : 1 GB ( Windows XP SP2 ) Hard Disk : 3 GB Sistem de operare : Microsoft Windows XP Direct X : 9.0c Instalare : DVD-ROM Tools : QuickTime Player Autobuzul cu care se va parcurge campania O bucatica din campania jocului Edited January 30, 2011 by Unknown X 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Imi place ca-ti dai interesul pentru aecasta categorie, aranjarea topicurilor este foarte frumoasa, si mai mult, review-urile sunt facute de tine, poate intr-o zi ajungi Moderator Video Games, iti urez succes si felicitari. Jocul pare atractiv, probabil il voi incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Frumos aranjat il voi incerca si eu chiar mi-a captivat atentia faza cu autobuzul furat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Imi place ca-ti dai interesul pentru aecasta categorie, aranjarea topicurilor este foarte frumoasa, si mai mult, review-urile sunt facute de tine, poate intr-o zi ajungi Moderator Video Games, iti urez succes si felicitari. Jocul pare atractiv, probabil il voi incerca. idem just foarte frumos aranjat si bine gandit eu unul sunt pro frumos chiar acum il descarc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Am jucat si eu, dar nu prea imi place. Dar multumim pentru acest topic, este chiar de folos. Vad ca iti dai interesul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Foarte frumos man, am sa incerc si eu jocul.. Insa tu vad ca ne impresionezi cu tot felul de topicuri interesante si bine aranjate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Excelenta prezentare, vad ca te descurci foarte bine si iti faci bine treaba,meriti moderator. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Mi se pare misto , pt un joc la plictiseala in rest nu vad de ce ai vrea sa joci asa ceva , poate daca vrei sa ajungi bus driver . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertS Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Imi plac simulatoarele gg pt treaba depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Frumos aranjat il voi incerca si eu chiar mi-a captivat atentia faza cu autobuzul furat . Idem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Este un joc frumos, cu o grafica destul de buna zic eu, si am sa il incerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForMagic Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 e si plictisitor si atractiv :S nu pot sa ma hotarasc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zGabi Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Super jocul , il descarc pe calculator , imi plac jocurile cu autobuze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0byZ Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Am jucat si eu un joc Bus Simulator , dar nu este varianta aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Un simulator excelent l-am jucat de n ori si tot nu ma plictisesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts