Jump to content

[B-zone BATTLE]Eddie.Capone Vs GLADY

Gabiiii
 Share

Recommended Posts

Sa fim seriosi...

Lucrarea lui GlaDy de la battle-ul de ieri: glady.png

Lucrarea lui GlaDy de la battle-ul de azi: battlemq.png

Strange,isn't it? Oricum, nu cred ca sunt eu in masura sa-mi dau cu parerea,sunt altii mult mai bossi decat mine

VOTE 2,chiar daca are un text care pot si eu sa-l pun in paint si am mari dubii ca este a lui,totusi este mai buna decat prima(parerea mea)

Edited by Collonelu

Collonele se vede ca esti za best in PS. Ce a facut el este dupa un tutorial. Meriti warn up pentru ca ai zis a cui e lucrarea. Si in plus chiar as vrea sa vad cum pui tu acel text. :)

Tutorialul afost urmat foarte bine la lucrarea a 2-a. Puteai sa stergi acele stelute de pe corpul renderului. Dar sa ii lasi putine la baza, ajuta la o integrare mai buna. Textul cam lasa de dorit.

La prima lucare sunt fulgerele de la capitanul america. Renderul nu prea este integrat si este mult prea mare. Umbrele sunt bunicele. BG-ul nu se poteriveste cu cu renderul. Textul nici nu mai zic despre el. Nu este bun trebuia sa il stergi...

Deci in concluzie VOTE 2

Edited by SpliT

e ceva necuart .. ma rog

2:are integrare buna si lumina la fel , textul lasa putin de dorit.

1: e kuata dupa tut capitan america , e de incepatori ma asteptam la mai mult dar...

in Colcluzie votez lucrarea cu numarul 2

VOTE 1...

2 e R.I.P stiu sigur ca am mai vazut'o pe undeva..asa ca nu o pot vota si se poate face usor diferendta dintre lucrare si text..asa ca :-J

Prima lucrare un render si cateva C4D'uri si un text total neintegrat.

A doua lucrare , destul de ok lucrată , doar ca Textu' :|.

Cine a facut prima lucrare : Mai bagă niște Gradient Mapuri , si integrează mai bine Textu si renderu'.

Cine a făcut a doua lucrare : Integreaza mai bine textu !

VOTE 2 .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.