Jump to content

Battlefield 3

ZaNuu
 Share

Recommended Posts

Battlefield 3

42683599330914407724.png

Odată cu apariţia teaser-ului, EA dezvăluie şi primele detalii despre Battlefield 3. In el, jucatorii intra in rolul puscasilor marini americani unde experimenteaza misiuni care le vor pune la incercare aptitudinile de soldati in orase precum Paris, Teheran si New York in cele mai provocatoare zone. ( strazi inguste ; centrele marilor metropole ; campuri deschise vulnerabile la focul inamic )

Pe lângă celebrul multiplayer al seriei, jocul va dispune şi de o campanie single-player şi una de co-op. În afară de aceste detalii, EA le face o bucurie jucătorilor de PC anunţând că în modul multiplayer se vor putea aduna până la 64 de jucători pe un server.

Datorita Frostbite™2, jocul face un pas spre grafica viitorului ce ii permite jucatorului sa se bucure de cele mai extraordinare efecte vizuale, de a trai sentimentul distrugerii in masa, precum si personajele ce par a prinde viata. In timp ce gloantele iti suiera pe la urechi, cladirile se crapa iar exploziile te izbesc de pamant, Battlefield se simte mai real si mai antrenant ca niciodata.

Jocul soseste pe piata din Romania in toamna acestui an.

Revin cu edit cand vor aparea cerintele minime pentru sistem.

Da, un joc foarte frumos...La fel ca toate Battlefield-urile de altfel...

EA nu face shootere bune dar, pe asta poate il voi incerca.

EA nu face shootere bune?Tu te auzi macar ce vorbesti?EA face Crysis 2, BF:BC2, BF:BC, MoH, etc.

Vrei cumva sa zici ca Infinity Ward/Treyarch face jocuri mai bune?Daca da, insemana ca nu stii ce-i ala joc bun...

e frumos jocul seamana cu medal of honor, o sa mi-l trag si eu.

de unde sa ti-l tragi ? :)) jocul apare in septembrie oficial ..si pana apare crackuit o sa mai treaca vreo 2 3 luni deci in decembrie il iei =))

si in video 2 ..mai mult e battlefield bad company 2 prezentat acolo si apropo merita sa luati battlefield 3 original :) eu am toate battlefieldurile originale :)

si in video 2 ..mai mult e battlefield bad company 2 prezentat acolo si apropo merita sa luati battlefield 3 original :) eu am toate battlefieldurile originale :)

Al 2-lea video e un ''Fan made''.

Sper sa apara cat mai curand,sunt nerabdator sa il joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.