Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Foarte frumoase, felicitari !

Sa imi spui si mie font-ul pe care l-ai folosit la lucrarile pentru mine de la textul "HITMAN AGENCY".

Sincer, habar n-am care o fi... Nu m-am uitat cum se numeste, am cautat un font care sa se vada bine in combinatie cu cel de sus. Cel de sus e "Hitman".

Multumesc, si ma bucur ca-ti plac.

Lucrezi foarte frumos, ai talent. Cea cu hitman este foarte frumoasa, mai ales cea mica color, ai lucrat impecabil, daca ai putea sa cauti sau sa-mi zici cum se numeste font-ul pe care l-ai folosit la "Hitman Agency".

Doar sharpen.

Typo:

FE7pc.png

Asta chiar imi place, mai ales background-ul de iti da senzatia de o foaie gasita intro bibliotecata de acum sute de ani. Ceva de obiectat totusi e cam inchis putea fi putin mai luminat, cel putin eu asa as fi facut in rest "Keep Up The Good Work".

Edited by RazviTnx

Doar sharpen.

Typo:

Ce font ai folosit la "rap music"? Il stiam, dar am dat re-install la windows si nu il mai am..

La acel tyop puteai sa nu pui acea masca neagra..parca ar arata mai frumos putin mai luminos :)

In rest n-am nimic de comentat, bravo!

Asa l-am vrut, mai inchis. Mersi oricum.

Asta chiar imi place, mai ales background-ul de iti da senzatia de o foaie gasita intro bibliotecata de acum sute de ani. Ceva de obiectat totusi e cam inchis putea fi putin mai luminat, cel putin eu asa as fi facut in rest "Keep Up The Good Work".

Asta am si vrut, sa dea impresia de vechi. Mersi.

[quote name=HeadgeaR' timestamp='135

2127933' post='1472628]

Ce font ai folosit la "rap music"? Il stiam, dar am dat re-install la windows si nu il mai am..

Alpha's post.

Bleeding cowboys. Il gasesti aici

Nu-i ala.

Mda, ala e.

Edited by johnathaN

Se vede ca nu ai avut inspiratie, nu pera arata deloc bine ultimul avatar, mai puteai sa lucru la contrast si culori, sa mai pui niste efecte, iar textul nu se potriveste deloc, vine cam urat stroke-ul ala. Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.