MrYonutz Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Foarte frumoase, felicitari ! Sa imi spui si mie font-ul pe care l-ai folosit la lucrarile pentru mine de la textul "HITMAN AGENCY". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Foarte frumoase, felicitari ! Sa imi spui si mie font-ul pe care l-ai folosit la lucrarile pentru mine de la textul "HITMAN AGENCY". Sincer, habar n-am care o fi... Nu m-am uitat cum se numeste, am cautat un font care sa se vada bine in combinatie cu cel de sus. Cel de sus e "Hitman". Multumesc, si ma bucur ca-ti plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 "Şmecherie la cutie", îmi plac avatarele mari is foarte frumoase. Ai folosit "Noise" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 "Şmecherie la cutie", îmi plac avatarele mari is foarte frumoase. Ai folosit "Noise" ? Doar sharpen. Typo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Misto , mai ales cea cu hitmanul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Superbe , felicitari ... Misto , mai ales cea cu hitmanul Superbe , felicitari . Posturi aiurea, toate 3. Warn up, unul singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Lucrezi foarte frumos, ai talent. Cea cu hitman este foarte frumoasa, mai ales cea mica color, ai lucrat impecabil, daca ai putea sa cauti sau sa-mi zici cum se numeste font-ul pe care l-ai folosit la "Hitman Agency". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Lucrezi foarte frumos, ai talent. Cea cu hitman este foarte frumoasa, mai ales cea mica color, ai lucrat impecabil, daca ai putea sa cauti sau sa-mi zici cum se numeste font-ul pe care l-ai folosit la "Hitman Agency". Multumesc. Asta e fontu: http://www.dafont.com/hitman.font Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 La acel tyop puteai sa nu pui acea masca neagra..parca ar arata mai frumos putin mai luminos In rest n-am nimic de comentat, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazviTnx Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) Doar sharpen. Typo: Asta chiar imi place, mai ales background-ul de iti da senzatia de o foaie gasita intro bibliotecata de acum sute de ani. Ceva de obiectat totusi e cam inchis putea fi putin mai luminat, cel putin eu asa as fi facut in rest "Keep Up The Good Work". Edited November 5, 2012 by RazviTnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Doar sharpen. Typo: Ce font ai folosit la "rap music"? Il stiam, dar am dat re-install la windows si nu il mai am.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ce font ai folosit la "rap music"? Il stiam, dar am dat re-install la windows si nu il mai am.. Bleeding cowboys. Il gasesti aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 (edited) La acel tyop puteai sa nu pui acea masca neagra..parca ar arata mai frumos putin mai luminos In rest n-am nimic de comentat, bravo! Asa l-am vrut, mai inchis. Mersi oricum. Asta chiar imi place, mai ales background-ul de iti da senzatia de o foaie gasita intro bibliotecata de acum sute de ani. Ceva de obiectat totusi e cam inchis putea fi putin mai luminat, cel putin eu asa as fi facut in rest "Keep Up The Good Work". Asta am si vrut, sa dea impresia de vechi. Mersi. [quote name=HeadgeaR' timestamp='135 2127933' post='1472628] Ce font ai folosit la "rap music"? Il stiam, dar am dat re-install la windows si nu il mai am.. Alpha's post. Bleeding cowboys. Il gasesti aici Nu-i ala. Mda, ala e. Edited November 5, 2012 by johnathaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
wedetyke Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Foarte frumos, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiku LGZ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Mereu mi-au placut creatiile tale nab , esti aranjat la locul lor toate cele , nu imprastiat , mereu iti vine cat-e o idee pentru o creatie , deci bravo tie , tine-o tot asa Ps : A uitasem , de la mine pt tine :> : Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 / M-am axat pe luminozitate si depth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Foarte frumoase,tine`o tot asA!Imi pllac cel mai mult ultimile ca primele nu le pot vedeA:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ti-a iesit foarte bine ultimul avatar, luminozitatea e foarte buna, prefer v2. Tine-o tot asa ioane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Nu prea mai am inspiratie in ultimul timp. Fac doar cereri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Se vede ca nu ai avut inspiratie, nu pera arata deloc bine ultimul avatar, mai puteai sa lucru la contrast si culori, sa mai pui niste efecte, iar textul nu se potriveste deloc, vine cam urat stroke-ul ala. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 Ma refeream la lipsa de inspiratie in general, nu doar la lucrarea asta. Mie mi se pare ca trextul arata bine, da' asta tine gusturi. Iti multumesc oricum pentru reply si parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Shocks Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Parca se uita in oglinda, dragute creatii ai, felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts