Jump to content

[B-ZONE TV] GangsterSebi's Story Episode 1

GangstaSebi
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: GangsterSebi's Story Episode 1

Gen: Actiune

Durată: 8:13 si 9:50

Data lansării: 26.02.2011

Scurtă prezentare: Aventura mea pe B-ZONE!

Link către clip : Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=RYivIbhmVSs

Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=T2WYov6C3nQ

P.S. : Este primul meu film, stiu ca sunt o gramada de greseli dar asta e... Invatam din greseli.

Edited by GangstaSebi

In filmul 1...Nesincronizare...Ai pus acelasi clip de doua ori si "subtitrarea" nu a mai fost in acelasi ritm cu filmul...Pentru inceput :-?:-? 5/10

Ca prim film, este ok. Bravo :). Nu va mai luati de el, daca e incepator, nu va considerati mai buni. Adevarat ca ai in el greseli, nu te-ai prea sincronizat si subtitrarea pe youtube, dar ai muncit si a iesit binisor, deci in loc sa il criticam mai bine il sustinem ca motivatia conteaza mult, nu credeti? Eu unul iti urez succes pe viitor, si sa mai incerci sa te perfectionezi.

Cum ai pus subtritarea pe youtube?Ma, ca storyline e ceva frumos.

Se pun de pe youtube direct.E acolo la modifica videoclipul.Asa se facea la inceput pe B-Zone cu filmele, se puneau subtitrari direct de pe YouTube.Am facut primu meu film cu subtritrari dinalea, in rest cu programele de editare am pus subtitrarile.

Cat despre film, imi place actiunea dar puteai pune pe altu sa-ti joace rolul si nu e nevoie sa filmezi scene asa lungi, ajunge sa filmezi scene de 30 de secunde(chiar daca ai fraps sau cu ce filmezi FULL) si, pui pe altu sa-ti joace rolu.Succes data viitoare si, dupa ce vei avea niste experienta vei folosi CamHack-ul mult mai bine.Succes!

De acum inainte poti pune vorbele personajelor direct din MovieMaker,SonyVegas sau oricare alt program de editare pe care-l folosesti . Arata mai bine si mai realist .

Ar fi ideal ca tu sa nu participi in film pentru ca e greu sa fii si actor si regizor in acelasi timp . E drept , Sergiu Nicolaescu a putut :)) .

Actiunea filmului trebuie gandita mai bine pentru ca ea da animatie filmului , e celula de baza as putea zice .

Muzica nu stiu daca se potriveste tocmai bine . Melodia trebuie sa fie intr-o anumita concordonanta cu actiunea filmului .

Cand esti intr-o masina e de preferat sa dezactivezi toate acele comenzi : /fue ; /speedo .

Ar fi bine daca ai filma pe B-Zone Movie . Acolo ai toate cele necesare .

In cele din urma te felicit si sper ca la urmatorul film sa vedem o evolutie . Succes ! :)>-

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.