Jump to content

De ce ai ban/Why are you banned?

Bobo
 Share

Recommended Posts

Ti se pare ca eu sunt prost sa parasesc b-zone? Nu-l parasesc nici pt owner la alt sv cu 200 playeri, vreau ca in timp sa iau leader si ma ocup foarte bine.

Si stau atat timp, sper sa iau si eu ceva pe forum un vip acolo ceva. in timp

Cred ca nu ai citit bine ce am scris.

Am zis Nu cred ca va pleca cineva :) .

Nu vom parasii niciodata B-zone, vom ramane mereu alaturi indeferet ce se ve intampla. Nu cred ca se va duce nimeni pe acel server de toata jena. Tot B-zone este cel mai tare server, si asa va ramane mereu >:D<<'>

B-zone pentru totdeauna

Felicitari acelui om pentru ce a reusit , probabil cea mai mare realizare din viata sa virtuala . Pacat ca o sa inghita in sec cand om fi maine 400 on :)

Si daca citeste pe aici vreau sa ii zic ca e EPIC FAIL !

NU va parasi nimeni acest servar. Problema este banu-rile luate care mai mult ca sigur se va rezolva. Deci nimeni nu paraseste servarul b-zone este cel mai bun doar scoateti-mi banu luat din cauza acelui zis "admin" si nu doar mie la toti playeri care au luat ban . :(

Nu va pleca nimeni, alaturi de B-Zone, la bine si la greu.

Am ajuns sa stau atata la PC , doar pentru B-Zone.. Mi se spune obsedila.. Joc SA:MP in prostie frate.. Si sunt mandru de asta... Si nu sunt singurul.

Bobo, nu iti face griji, nici un membru de la noi nu se va duce acolo , la bijnitarii aia.

B-Zone 4 ever ! Multumim pentru tot !

Eu vorbesc pentru mine acum, si chiar nu as parasi acest server. Aici am invatat ce este SA:MP, aici am omorat prima oara un player cu Deagle, aici am condus prima masina cu cheie, aici am fost in prima factiune, aici am dar [/rob] prima data, aici imi voi lua prima masina, aici imi voi cladi drumul spre Leader, aici ma voi lasa de SA:MP. Cine e cu mine!??

Va tin pumnii sa rezolvati aceasta problema cat mai repede.

Cine ar putea sa plece de pe un server de 400-450 playeri pe un amarat de server de maxim 5 playeri? Are dreptate Bobo, nu se face asa cunoscut un server...

Speram sa rezolvati problema...

B-Zone 4 ever :X

B-ZoNe RuLLz...Cum Spune Si Motorash :D Cea Mai Mare Greseala, Sa Iti Pierzi, Zile Ore Saptamani Luni(s.a.m.d) Cu Numarul Playerilor De La 300 In Sus Si Sa Te Duci Pe Un Server Cu Maxim 10-20 De Playeri...

Aceeasi Greseala Am Facut'o Si Eu ... Si Am Pierdut Ore Bune De Pe B-ZoNe !

Oricum B-ZoNe E Cea Mai Tare Comunitate !!!

B-ZoNe RuLLz

Nu o sa plece nimeni va asigur pentru un amarat de server care Owner-ul face reclama pe alte servere.Asta a fost o bazaconie totala sa dai ban la toti playerii cu Reson-ul asta.Bobo sper sa readuci server-ul la normal.Avem cel mai bun Staff.

TRAIASCA B-ZONE !!!

Edited by A l e x

Suntem cel mai bun server din Romania ....nimeni nu va pleca!!

cel mai bun din Romania? eu as zice printre cele mai bune din lume ;) avand in vedere cati straini sunt pe el

B-ZONE mereu alaturi :X !

RESPECT STAFF ! ! !

Problema a fost rezolvata, totul a revenit la normal. Banurile au fost scoase dintr-o singura comanda.

Server on.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.