Jump to content

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

Br i an
 Share

V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?  

74 members have voted

1. 1. V-ati lovit vreodata profesorul/profesoara?

• Da
      16
    • Nu
      58

Recommended Posts

Nu, nu mi-am lovit nici un profesor niciodata. De ce? Nu doresc sa fac asta din cauza ca am un respect foarte mare pentru acesti indivizi chiar daca nu isi fac prea bine datoria, insa trebuie sa constientizam ca au mai multe generatii trecute decat noi

Nu o sa zic ca eu sunt usa de biserica , dar cum sa lovesti un profesor din greseala cu creta sau sa- dai cu pixu in ochi sau mai stiu eu pe unde !

Mi se pare absurd sa lovesti un cadru didactic , mai ales ca ei sunt cei care-ti dau informatia de care o sa ai nevoie mai tarziu .

Am tipat la profesori si m-am certat cu ei pentru ca nu aveau dreptate sau aberau , ( varii motive ) dar de la a te lua la cearta pana la a agresa fizic un profesor mi se pare cale lunga !

Chiar si in cazul in care din greseala ai lovit un profesor cu creta sau pixu sau orice altceva in secunda doi trebuie sa-ti ceri scuze , si nu datorita faptului ca o merita profesorul in cauza dar macar din respect pentru propria persoana !

Am vazut exagerat de multe cazuri pe internet cu elevi care-si loveau , scuipau sau injurau profesorii , am ajuns codasii codasilor !

Nu mai exista educatie , nici ca sistem educational si nici educatia pe care o primesti in familie !

RUSINE !

Edited by HighIq

Acest lucru este inadmisibil . Chiar daca unii profesori ar avea nevoie de o zvancneala nu as face acest lucru niciodata .

Si cred ca acele personalitati care spun cu , curaj ca si-au lovit profesorii cu palma sau chiar mai rau doresc doar sa se umfle in pene , sa dovedeasca cat de interesanti pot fi . Ei bine pe mine nu ma pacalesc si nu ma impresioneaza , cum si nici pe alti membri .

Eu eram la ora de mate si am inceput sa fac avioane,si am aruncat din greseala si i-a venit fix subochelari :)) nahh mi-a scazut nota la purtare si la sfarsit`ul anului am avut tot 10 si la banchet,o sa imi fie mila de masina lui :))=)) saracuta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.