Blade Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Mortal Kombat Povestea MK 9 incepe cu momentul in care Raiden urmeaza sa fie ucis de Shao Kahn (evenimentele au loc dupa cele din Mortal Kombat Armageddon). Printr-un ultim efort Raiden isi trimite un mesaj in trecut, in era MK, primul joc din serie. Pe parcursul jocului il urmarim pe Raiden incercand sa inteleaga viziunile si mesajele pe care le primeste de la el insusi din viitor si incercarile sale de a impiedica evenimentele care vor duce la distrugerea tuturor realitatilor. Aproape toti favoritii se intorc in arena pentru a isi arata calitatile de luptator. Din lista faimosilor luptatori vor mai face parte: Baraka, Cyrax, Ermac, Jade, Jax, Johnny Cage, Kano, Kitana, Kung Lao, Liu Kang , Mileena, Nightwolf, Noob Saibot, Raiden, Reptile, Scorpion, Sektor, Shang Tsung, Sindel, Sonya, Stryker, Sub-Zero, dar si cunsocutii Goro si Shao Kahn. O mare surpriza a acestui joc, din serie, este introducerea in lista de caractere a eroului God of War, Kratos. El va fi unul din luptatorii cu care gamerii vor avea posibilitatea de a juca in versiunea pentru PS3. O serie de combo-uri si fatalitati au fost pregatite pentru acest personaj surpriza dar posibilitatea de a juca cu el in modul story nu a fost inclusa, jucatorii trebuind sa se multumeasca doar cu prezenta sa in celelalte moduri ale jocului. Dupa cum ai putut observa jocul revine la vechea traditie Mortal Kombat (majoritatea caracterelor venind din primele 3 jocuri ale seriei) dar cu o suita noua de combo-uri si finishing moves pentru fiecare luptator cat si cu un gameplay mai activ alaturi de o grafica noua mult imbunatatita si cu optiunea de a juca 3D. Asa cum ne-a obisnuit pana acum Mortal Kombat aduce o suita de modalitati de game-play si aici existand pe langa optiunile precedente deja cunoscute fanilor seriei, posibilitati noi de joc (o surpriza este adaugarea tag-team-ului in gameplay, acesta fiind cerut de ani de zile de catre fani, includerea acesteia fiind un salt mare in directia cea buna).Adaugand la toate cele de mai sus si fluiditatea de care cele 27 personajele dau dovada in timpul jocului ma astept ca Mortal Kombat 9 sa fie un joc exceptional, ce va ridica din nou stacheta in stilul jocurilor de lupta, mai ales ca acum vom avea si modul multiplayer on-line, in care jucatorii isi vor putea testa calitatile de luptator alaturi de toti ceilalti fani inraiti ai seriei. Sursa : aici ( Singuru copy & paste ) Mortal Kombat (9) va fi lansat Joi, 21 aprilie 2011. Va avea loc si o lansare oficiala in Romania.Pentru mai multe detalii aiciJocul va fi lansat doar pe console ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Interesant . Mie de mic mi-a placut seria MK abea astept sa apara maine il dau jos sper sa fie interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Jocul este un fenomen ,pacat ca nu este si pe PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlaDy 94 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) Foarte frumos, pacat ca nu este si pe PC. Edited April 20, 2011 by GlaDy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) V-ati obisnuit voi cu Mortal Kombat pe PC? Primele MK , acele care le jucam cu toti cand eram mai mici,insa totusi, mortal kombat se va vinde doar pe console,deoarece asa este jucat in state cel mai mult. Singurul lucru pe care-l puteti face este sa cumparati un PlayStation 2 cu vreo 4-5 milioane , il modati (1 milion) si va rugati sa apara in continuare jocuri pentru PS2,daca nu le jucati pe cele aparute pana acum. @ La mortal kombat 4 ma refeream,alea sunt jocurile pentru PC,se vede si din grafica. Edited April 20, 2011 by Easy 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 eu ma jucam mk4 pe pc m-am jucat si pe ps2 si e naspa abia astept sa apara mk9 mk revine in forta!!!! scorpion FAtalityy=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 doamne ce ma jucam cand eram mic MK..)vremuri. oricum jocul asta e itneresant,abia astept sa-l testez pe pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RashidX Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 E frumos jocul,daca era si pentru PC era perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNr Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Doamne ce pacat ca nu este pentru Pc .... este foarte frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Foarte frumos dar la unele faze parca lipseste finetea si stilul de a lovi,parca tot ca in Mortal Kombat-urile vechi arata (doar grafica e mai...frumoasa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPeeDD Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Frumos jocul. Cred ca o sa fie lansat si pe PC ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Frumos jocul. Cred ca o sa fie lansat si pe PC ... Niciodata nu va fi lansat pt PC ,fiindca le-ar disparea profitul .Jocul,fiind numai pe console,trebuie cumparat din magazine,astfel,aducandu-le o gramada de bani ! Daca ar fi lansat si pe PC,le-ar cam disparea din fonduri,deoarece,nimeni nu mai cumpara jocuri pentru PC din magazine,toti le i-au de pe internet,e mai simplu si nu te costa nici-un ban ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Jocul este foarte frumos ! Vi-l recomandat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Pacat ca nu este si pe PC, imi place mult jocul, il recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNr Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Niciodata nu va fi lansat pt PC ,fiindca le-ar disparea profitul .Jocul,fiind numai pe console,trebuie cumparat din magazine,astfel,aducandu-le o gramada de bani ! Daca ar fi lansat si pe PC,le-ar cam disparea din fonduri,deoarece,nimeni nu mai cumpara jocuri pentru PC din magazine,toti le i-au de pe internet,e mai simplu si nu te costa nici-un ban ! Prietene sa stii ca nu e chiar asa Adica e asa dar in Romania, Ungaria tarile astea mai ramase in urma. Stai linistit in Germania nu poti sa faci asa ceva sa scoti jocuri depe servere piratate din prima iti bat gabori la usa cumnatumeu o patit cu filelist, iplay degeaba. Rare ori sunt site-uri forumuri etc de unde nu te prind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul di Corleone Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 BELEA jocul , pacat ca nu e PC ... astept sa apara si pentru PC , Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 L-am jucat pe XBOX, foarte reusit jocul. Are o grafica uimitoare, l-am jucat cu placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXtherealone Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 In mod normal MK e pt PlayStation 2 , si poate fi emulat pe PC , dar la ce grafica are jocu asta , sunt sigur ca numa pe ps3 poate fi rulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superdry Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 L-am jucat la un prieten pe PS3,nu e cine stie ce,dar l-am jucat cu placere si eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk000 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 FENOMENAL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Ar trebui postat la jocuri pentru console. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HearTless Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 @ Anologarh cred ca o sa fie si platforma de PC. Oricum jocul este foarte asteptat!Abia astept sa apara sa ma joc pe el,frumos topic,felicitari Blade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Foarte frumos jocul , dar pacat ca nu este pe PC , au aparut doare 2/3 variante de mortal kombat pe pc , ei se bazeaza mai mult pe console. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 Da, deoarece este mai greu de piratat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Daviid Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Foarte frumos jocul. Crezi ca v-a putea rula si pe PC.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts