Jump to content

Call of Juarez - The Cartel

Share

Recommended Posts

coj-logotcm2113595.png

Cei de la Ubisoft nu au stat în ultima perioadă cu mâinile în sân și au anunțat un nou episod din populara serie Call of Juarez. Acţiunea din Call of Juarez The Cartel combină elemente moderne cu acțiunea din vestul sălbatic într-un first person shooter (FPS) cu o poveste interesantă.

Dezvoltat de Techland pentru consolele next-gen şi pentru Windows PC, Call of Juarez The Cartel va apărea la nivel mondial în vara acestui an. „Call of Juarez The Cartel este un shooter plin de acţiune, cu o poveste intrigantă, o serie de personaje unice şi un gameplay variat”, a declarat Caroline Stevens, EMEA Brand Director al Ubisoft. „Jocul va muta Vestul Sălbatic în zilele noastre prin intermediul unei naraţiuni deosebite”.Sunt prezente deasemenea multe chestii noi,precum 3 Co-Op, 15 misiuni pe care le poţi jucă alături de prietenii tăi. Deasemenea acum gameplay-ul este mult mai vast,cea ce-ţi dă posibilitatea de a juca şi cu alte 2 personaje. Vor fii prezente misiuni undercover,furturi de maşini,interogări,protecţia martorului şi multe alte lucruri care lasă renumitul vest sălbatic în spate şi salută Los Angeles-ul,unul din oraşele în care se desfăşoară acţiunea.

54271366694124013791.jpg26691073447570128933.jpg51616006843351869806.jpg06263988346331987931.jpg

Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz GD CPU

AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+

Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GT GD GFX

ATI Graphics Card - Radeon HD 3800 series

RAM (Memory) - 2 GB

Hard Disk Space - 6.5 GB

Direct X - 9

Jocul va aparea in vara anului 2011.

Platform(s) Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Surse: Game-Debate Ubisoft PCNews

Edited by Easy 8

:X :X :X :X :X :X

Nu credeam ca o sa mai apara vreodata un joc din seria "Call of Juarez" ,am jucat ambele versiuni si mi-au placut la nebunie ,abia astept sa apara "the cartel" ,dupa traier / descriere / poze,o sa fie mult mai tare ca "bound in blood" !

Cowboy in masini? Am trait s-o vad si p-asta. Jocul pare foarte interesant si sper ca va avea succes combinarea elementelor moderne cu cele din vestul salbatic. Oare va fi mai bun decat Red Dead Redemption? Aflam in vara asta.

Cand / pe ce platforme apare nu ne zici si noua ?

Oricum.. interesant joc !

PC, Xbox 360, PlayStation 3

Nu se stie exact cand apare,pe la sfarsitul anului 2011 zic eu,prin septembrie,cam asa ...

Edited by Ciccio

Abia astept sa apara, cele 2 Call of Juarez de pana acum au fost pur si simplu : EPICE.

Si nu, nu va fi mai bun ca RDR deoarece ala e open-world, si e o diferenta de la acel gen la action/adventure.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.