Jump to content

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

Superdry
 Share

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?  

59 members have voted

1. 1. Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

• Da, normal, ai carte - ai parte!
      44
    • Nu, dar ma duc ca sa iau niste diplome.
      15
    • O sa ma las de scoala cit mai curand, uite ce bine o duce Becali!
      0

Recommended Posts

Care credeti ca este motivatia pentru a merge la scoala ?

Te ajuta in vre'un fel mersul la scoala ?

*Cine face spam; posteaza de 2 ori sau mai mult; ia la misto subiectul sau alte nereguli va fi sanctionat cu warn-up/suspend.

emptYmdY

Edited by emptYmdY

Desigur, scoala este un loc foarte important pentru elevii acestei tari...daca nu ar fi scoala..ne-am poza prin tomberoanele romaniei! Pai daca iti cauti un job, sansele de a avea acel job sunt mai ridicate daca ai si o facultate in spate!

Edited by JuliaSweeT

Ajuta doar cu niste diplome acolo sa te poti angaja undeva in rest nu prea.Bineinteles notiunile generale pana in clasa a noua sunt importante.

Vreau sa termin liceul cat mai repede, sa i-au carnetul de conducere sa ma angajez la o firma ce consta in transport si atat. Nu planuiesc sa ma duc la vreo' facultate..

E importat sa ai scoala (8 clase) + liceu-ul (4 clase) . Dar eu sunt la scoala acum,dar la scoala mea e usoor. Ex: la romana ne pune note pe citit ;) . la tehnologie stam si ne pune zece (idem muzica,desen,fizica). La fizica poti sa il iei la bataie pe profesor ,ca e un mos care nu zice nimic si nu scade nota la purtare sau ce se mai face etc etc. .Asta nu prea e scoala :))

Idem Smoke.

Nu cred ca scoala ne ajuta cu ceva.. dar totusi.. merita mers deoarece iti faci prieteni, te distrezi si obtii diplomele/rezultatele necesare pentru un job bun in viata. Dar sincer, nu cred ca scoala ne ajuta cu ceva.

Categoric da, fara scoala, nu ai educatie, nu iti exersezi si cultivi mintea, nu stii sa te porti in viata, nu stii sa vorbesti corect Limba Romana, habar n-ai ce-i aia sa gandesti in anumite situatii...

In situatiile de mai sus, esti un om de nimic, nu te angajeaza nimeni, si e greu sa ai norocul lui Becali, ca tot l-ati mentionat in Poll, sa primesti bani din cer asa :)

Eu cred ca ajuta..chiar daca sunt perioade , si perioade cand iti vine sa votezi 3 ;))..

Dar zic ca inveti niste lucruri noi :) , nu te duci acolo numai pentru diplome cum fac unii..

N-avem ce face, trebuie sa invatam si la o varsta o sa fim pe "picioarele noastre", adica sa nu mai fim pe banii parintilor.

Da,normal , ai carte-ai parte...

Ma gandesc , ca daca nu te duci la scoala , de unde inveti sa vorbesti corect gramatical , de unde inveti ce e ala respect , de unde legi prietenii cu 'oameni de milioane' .. unii nu toti sunt de milioane..

Da te ajuta . depinde cum gandesti .Daca vrei sa fii ajent SALUBRIS...

Iar daca vrei sa ajungi avocat de ajuta..eu prefer avocat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.