Jump to content

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

Superdry
 Share

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?  

59 members have voted

1. 1. Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

• Da, normal, ai carte - ai parte!
      44
    • Nu, dar ma duc ca sa iau niste diplome.
      15
    • O sa ma las de scoala cit mai curand, uite ce bine o duce Becali!
      0

Recommended Posts

Hai sa fim seriosi ... toti spuneti ca va duceti la scoala sa invatati lucruri noi, "chestii noi", dar daca ar fii dupa voi si nu dupa parinti ati sta numai acasa sau ati fii in fata unui calculator sau in scara blocului cu prietenii.

Eu ma duc, sincer pt. a putea sa am o meseriie buna pe viitor (pentru "diploma" aceea.) !

Clar, DA! Sa cunosti noi golani / bagaboante, sa te apuci de fumat / droguri.

Ai carte = esti somer cu "carte" .

Diplomele pe poti cumpara direct, daca esti baiat destept.

Becali, a fost un cioban norocos cu un tata destept.

Şcoala este importantă deoarece învăţam lucruri noi. Dupa mine aceste cunoştinţe se dobândesc mai uşor în practică decât teoretic. Aceasta cred că este principala problemă a şcolii româneşti. Pe de altă parte există materii din care nu putem învăţa ceva ce ne va ajuta în viaţă.

Daca n-ar fi obligatorie scoala unii ar baga samp de dimineata pana seara. Scoala e utila. Te obliga mergi afara, sa cunosti n00bi noi, sa inveti chestii noi... gen sa fumezi, sa te prefaci ca esti bolnav ca sa faci rost de o scutire medicala, sa convingi profesorii sa te invoiasca de la ore ca sa mergi acasa sa dai /buylevel. Sau inveti matematica.. si chestii d-astea plictisitoare. Oricum inveti ceva nou.

Parerea mea :

Dupa mine , as face ca elevii sa poate alege ce obiecte sa studieze si ce obiecte nu vor sa studieze.

Pentru ca daca nu-ti place un obiect si nu vrei sa inveti la acel obiect , profesorul iti pune o nota mica si se scade din medie...

Fiecare sa invete la obiectele care il intereseaza , care ii plac.

Cred ca asa ar fi mai frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.