Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Prefer sa mananc cat mai multa carne decat sa mananc tot felul de prostii din comert . Mananca cat mai des mancare sanatoasa + foarte multe nuci, au uleiuri care ajuta dezvoltarea musculara !

Eu practic Culturism. Si din ce mi-a spus antrenoarea + alte surse eu stiu asa:

Proteinele: 1) Sunt legale 2) Proteinele le iei si din mancare, dar pentru cei care fac Culturism, si incep sa mearga la concursuri trebuiesc sa ieie proteine, deoarece ca sa depui multa masa musculara trebuie sa mananci multa carne (proteinele le iei din carne) si acum sa fim seriosi ca nimeni nu cred ca mananca carne in exces. Iar din alimentatia ta nu iei suficiente proteine pentru a depune masa musculara "ca lumea".

Raspuns: Momentan nu consum Proteine deoarece am varsta de 14 ani, instructoarea mi-a spus ca in aprox. 2 ani ma ia la concursuri, atunci voi vedea.

#Vad la multi ca spun tot felul de lucruri despre Proteine / Steroizi / Creatina

#Steroizi - 1)Steroizii sunt ilegali 2) Daca iei Steroizi depui masa musculara practic fara a face mare efort...

#Creatina estea cea care iti tine apa in corp in timpul antrenamentului. 99% cred ca e si ea ilegala, nu doresc sa precizez exact, nu vorbesc in nestiinta de cauza.

Proteinele sunt substanțe organice macromoleculare formate din lanțuri simple sau complexe de aminoacizi.

Eu consum proteine, deoarece ele contribuie la dezvoltarea normala o organismului. (muschi, par, piele, organe interne). Le gasim si in alimente. (Nu zice nimeni ca proteine iau doar cei care fac sala).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.