Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Consider ca cel mai bun supliment nutritiv este slanina, deoarece contine benzipiren, proteine si in special colagen, e o sursa buna de grasimi saturate si mononesaturate . Nu iti trebuie proteine si creatine sau alte prafuri sau tampenii, o tabla de slana, pusti o ceapa, un detz de jinars, si la coasa,sapa si padure, vezi tu ce muschi faci acolo mai ceva ca sala , dupa o saptamana la tara garantat te faci Arnold Schwaitzantar.

Am luat la inceput cand m-am apucat de sala [bodybuilding] dar apoi am tot auzit ca nu este bine si m-am oprit.

Tu practici fitness, nu bodybuilding. Inainte sa pasesti intr-o sala, invata diferenta dintre astea doua.

Nu consum. Este cea mai mare prostie, mai ales cand vad prietenii care stau in zonele rurale, au acasa oua, lapte etc etc. Au tot ce le trebuie pentru o persoana activa, care face sport si ei isi cumpara shake pe baza de ou. Dar exista si suplimente nutritive care tind spre ''natural'', sunt mai scumpe si de aceea prefera sa isi cumpere proteine cu 30 de lei 1 KG. A2-a zi nu stiu de ce ii dor capul.

Nu consum. Este cea mai mare prostie, mai ales cand vad prietenii care stau in zonele rurale, au acasa oua, lapte etc etc. Au tot ce le trebuie pentru o persoana activa, care face sport si ei isi cumpara shake pe baza de ou. Dar exista si suplimente nutritive care tind spre ''natural'', sunt mai scumpe si de aceea prefera sa isi cumpere proteine cu 30 de lei 1 KG. A2-a zi nu stiu de ce ii dor capul.

Depinde de nivelul si obiectivul practicarii unui sport. Daca esti la un nivel de intermediar cu un obiectiv de a face treaba din acest sport, atunci suplimentele nutritive nu sunt o prostie.

Totul variaza de la om la om, in functie de sportul practicat, nivelul, si alti factori. Intrebarea asta e mult prea generala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.