Jump to content

Urban War (Final Version)

Blanco
 Share

Recommended Posts

ON TOPIC:

Deci nici mie nu prea mi-a placut sunetul si calitatea imaginilor,

saptamana asta am sa vin cu un update la film alta versiune,

mai ales la sunet. :D

OFF TOPIC:

Va multumesc!

Insa nu prea vreu felicitari de la membri in cautare de +1, daca faceti un post..

dacete-l calumea nu doar: nice, imi place, dragutz..etc.

Urasc felicitarile de acest gen.

A fost nasol, sincer, chiar nu mi-a placut, nu ti-o spun din rautate pentru faza cu postul de pe profilul meu dar, chiar nu mi-a placut, muzica naspa, filmul a fost plasat doar pe o parte, lasand o tona de spatiu negru...

A fost nasol, sincer, chiar nu mi-a placut, nu ti-o spun din rautate pentru faza cu postul de pe profilul meu dar, chiar nu mi-a placut, muzica naspa, filmul a fost plasat doar pe o parte, lasand o tona de spatiu negru...

Da vrei sa spui ca toate posturile de aici sunt facute asa NON SPAM si NON +1? Mai gandestema!

Si putin imi pasa parerea unui spammer care posteaza asa aiurea ca i-am atras atentia.

Nu inteleg de ce vreti voi sa faceti posturi cand nu va ajuta cu nimic.

Cat de rau imi pare ca nu am nici un grad sa va primiti pedeapsa corecta cat ami repede.

Apropo eu nu sti-am spus la comment sa lasi spammul cu rautate ci cu bunavointa

ca sa nu primesti warnup, suspend sau amis tiu eu ce.

Hai la revedere si ai grija de tine!

Buna ideea,dar pusul in practica nu prea a iesit.Se vede urat cand pleaca cu Sultanul de la casa(ma refer la faptul ca se vede aia cu this house is owned by cutarescu).Si e aiurea si faptul ca se vad si numele playerilor si atunci cand intra in A6 se vede ca scrie SULTAN(dragut modul).Felicitari pentru efort si pentru idee!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.