Jump to content

B-Zone Wallpaper

stefanless
 Share

Recommended Posts

Imi place. De aceea ca sa nu para plagiat vreau sa-ti cer voie sa folosesc acest wallpaper si te rog sa-mi dai un PM cu id-ul tau de messenger sa-mi dai wallpaperul te rog!

Poti sa il porti..si dai click pe el (Dreapta) Save images sau dai direct Set as Desktop Backround

Frumos, nu iti oboseste ochii. Decat o lucrare cu 51134435 de chestii de la care iti fac ochii ca roata ( adica au mai multe puncte principale )...

Edited by Haose

Off topic : Cei care mai posteaza din momentul acesta posturi gen " frumos cred ca o sa-l pun pe desktop" vor avea warn , e evident ca nu o sa puneti nimic pe desktop ci faceti si voi un post in plus si chiar daca a-ti face-o nu cred ca e ceva ce ne-ar interesa pe noi .

On topic: E destul de simplu wallpaperul tau steph dar e si fain , singurul lucru care ma deranjeaza este ca capul acela e prea contrastant fata de restul wallpaperului , ar fi trebuit ceva mai deschis si mai putin colorat .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.