Jump to content

Propunere cont premium.

Anoligarh

Ati dori sa fie implementata aceasta optiune?   

93 members have voted

1. 1. Ati dori sa fie implementata aceasta optiune?

Recommended Posts

Multi dintre voi stiu care sunt beneficiile unui cont premium.

Pentru cei care nu stiu, contul premium dubleaza dobanda optinuta de la banca, iti permite sa-ti pastrezi punctele de respect chiar daca ai trecut de limita level-ului tau, si iti acorda o data la 5 ore 2 puncte de respect si 2 puncte de rob in loc de unul.

Insa doar aceste beneficii ( si inca cateva beneficii nesemnificative care la moment imi scapa) nu sunt de ajuns pentru a atrage atentia potentialilor cumparatori.

Am o propunere, o noua facilitate a contului premium, iar aceasta ar putea fi:

Faction Punish -60.

Acest lucru ar insemna, ca atunci cand avem FP 0/60, sa se adune faction punish, dar pe minus, astfel incat, atunci cand primim FP, sa fie scazut numarul de FP "-" din numarul primit.

FP 60/60 poate fi scos cu 5 euro, insa daca CP ar avea o astfel de facilitate, sunt sigur ca ar fi mult mai cumparat, astfel, aducand mai mult profit ownerilor.

Deci prin urmare, daca aceasta optiune ar fi implementata, am iesi in + cu totii.

Un mic edit: Am uitat sa precizez urmatorul lucru: Maximum de "-" FP adunat ar trebui sa fie 60.

Ca sa nu fie abuzat acest sistem, suma de -60 FP ar putea fi adunata doar o data pe luna.

Ex: Pe 7 aprilie ai achizitionat cont premium. Ai intrat intr-o factiune. Ai adunat -60 FP. Ai primit 60 de FP fiindca ai iesit din factiune premeditar.Ai 0 FP. Peste o zi intri intr-o factiune. Iesi peste 1 saptamana si 5 zile. Dar de data asta nu ai adunat -FP. Vei putea face acest lucru doar dupa 7 mai. Acum suferi consecintele ca si cei fara cont premium.

Acest lucru ar insemna, ca atunci cand avem FP 0/60, sa se adune faction punish, dar pe minus, astfel incat, atunci cand primim FP, sa fie scazut numarul de FP "-" din numarul primit.

adica nu inteleg? -61 -62 -63 ?

ps:am premium de asta me intereseaza

CONTRA

Consider acest lucru ceva bun.

Daca joci ceva si nu iti place, trebuie sa faci ceva.

In cazurile acestea, sa-ti schimbi factiunea, fara sa astepti 2 saptamani infernale.

Contra , Este o idee ... . Pai dc chestia asta cand poti sa il platesti direct si sa nu avem toti , dar asa platesti 8 euro chiar daca este cam mult dar merge . Ar trebui sa scada din pretul ptr premium account si ar fi super ok cu totul .

PRO - Eu as zice ca nu strica cu nimic .Ba chiar cred ca vor fi mai multi jucatori de sa:mp pe servarul nostru ! Multi NU cumpara facilitati precum premium ,prin urmare parerea mea e ca nu ar strica absolut nimic acest lucru(Nu va lua chiar tot servarul) . In plus , SA:MP este un joc foarte " Addictive " . Nu este nevoie sa primeasca player-ii 60/60 FP pentru a sta mult pe servar . Totusi,am inteles bine ? La FP sa primesti -60/60 (sau cat iti ia) ,iar apoi cand ti se duce premium account,intrii - iesi dintr-o factiune si iti ia din - urile acumulate ? Eu unul propun ca maximum de minusuri sa fie 60-80 ,sa nu se faca abuz !

Merci anticipat de raspuns . :-?

PRO - Eu as zice ca nu strica cu nimic .Ba chiar cred ca vor fi mai multi jucatori de sa:mp pe servarul nostru ! Multi NU cumpara facilitati precum premium ,prin urmare parerea mea e ca nu ar strica absolut nimic acest lucru(Nu va lua chiar tot servarul) . In plus , SA:MP este un joc foarte " Addictive " . Nu este nevoie sa primeasca player-ii 60/60 FP pentru a sta mult pe servar . Totusi,am inteles bine ? La FP sa primesti -60/60 (sau cat iti ia) ,iar apoi cand ti se duce premium account,intrii - iesi dintr-o factiune si iti ia din - urile acumulate ? Eu unul propun ca maximum de minusuri sa fie 60-80 ,sa nu se faca abuz !

Merci anticipat de raspuns . :-?

Da, ai inteles bine.

Daca ai avea -60, cand primesti 60 FP vei ave 0 FP. Daca ai avea -20 FP, cand primesti 60 fp vei avea 40/60 FP.

Nu e prea buna propunere ta. Deoarece unul care face DM non-stop , sta 5-6 zile intr-o factiune si dupa se pune pe facut prostii , iar in acel timp se acumuleaza -FP si va demis fara FP , deci .. este un avantaj pentru cel care il cumpara si un dezavantaj pentru liderii factiunilor.

Eu sunt CONTRA.

Nu e prea buna propunere ta. Deoarece unul care face DM non-stop , sta 5-6 zile intr-o factiune si dupa se pune pe facut prostii , iar in acel timp se acumuleaza -FP si va demis fara FP , deci .. este un avantaj pentru cel care il cumpara si un dezavantaj pentru liderii factiunilor.

Eu sunt CONTRA.

Pai logic, unu care face DM non-stop si alte prostii nu iroseste 10 euro pentru acest joc. 10 euro plateste cel caruia ii pasa de acest server si vrea niste beneficii. 0.0001% din cei ce cumpara cont premium ar putea fi descrisi ca si exemplul tau.

ca sa ce? sa stati cate 1 zi in fiecare factiune ??? CONTRA sa nu va mai plimbati voi din factiune in factiune cand vi se scoala ... beneficile contului premium sunt bune deocamdata , erau mai satisfacatoare cand iti crestea si dobanda but stilll...

ca sa ce? sa stati cate 1 zi in fiecare factiune ??? CONTRA sa nu va mai plimbati voi din factiune in factiune cand vi se scoala ... beneficile contului premium sunt bune deocamdata , erau mai satisfacatoare cand iti crestea si dobanda but stilll...

Pai unii nu se joaca 24/7 ca altii. Vor si ei sa incerce mai multe si sa mai intre si ei in GTA din cand in cand. Iar 60 de ore e mult pentru un "casual player". Incearca sa privesti si din alta perspectiva, nu doar a unui "addicted guy" Iar daca a platit 10 euro pentru jocul care ii place, de ce sa nu poate juca in factiunea in care vrea? Si sa astepte 60 de ore care au putea dura saptamani pentru dansul doar pentru ca vrea si el putina diversitate.

Pai unii nu se joaca 24/7 ca altii. Vor si ei sa incerce mai multe si sa mai intre si ei in GTA din cand in cand. Iar 60 de ore e mult pentru un "casual player". Incearca sa privesti si din alta perspectiva, nu doar a unui "addicted guy" Iar daca a platit 10 euro pentru jocul care ii place, de ce sa nu poate juca in factiunea in care vrea? Si sa astepte 60 de ore care au putea dura saptamani pentru dansul doar pentru ca vrea si el putina diversitate.

1 la mana ce ne intereseaza pe noi ca voi nu sunteti activi

2 la mana nu este problema noastra ca voi faceti prostii si sunteti dati afara din factiuni sau nu vreti sa stati 2 sapt intr-o factiune .

Asumati-va putina responsabilitate , every action have a repercussion

Sa stii ca daca va scadea FactionPunish la fiecare ora, vor fi anumiti playeri care vor ajunge chiar si la -200 ore de FactionPunish, iar lor nu le-ar mai pasa de FP cand isi dau demisia. In generalitate propunerea este ok, dar mai trebuie lucrat la chestia cu scazutul orelor.

1 la mana ce ne intereseaza pe noi ca voi nu sunteti activi

2 la mana nu este problema noastra ca voi faceti prostii si sunteti dati afara din factiuni sau nu vreti sa stati 2 sapt intr-o factiune .

Asumati-va putina responsabilitate , every action have a repercussion

1. Invata engleza : "Every action has a repercussion."

2. "Noi"? Vorbesti de parca toata comunitatea ar fi de partea ta, incontestabil.

3. Doar am dat un exemplu. Vorbeam despre "unii", prin urmare, nu inseamna ca neaparat despre mine. Am lvl 16 si n-as putea spune ca nu sunt dependent de SA:MP. In orice caz, tot ce spun e bazat pe fapte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.