Jump to content

Propunere cont premium.

Anoligarh

Ati dori sa fie implementata aceasta optiune?   

93 members have voted

1. 1. Ati dori sa fie implementata aceasta optiune?

Recommended Posts

Sa fim seriosi, toti suntem pro, dar ce rost ar mai avea faza cu:

Clear faction punish (10) - 1€ -

€1.00 o singură plată

Clear faction punish (30) - 3€ -

€3.00 o singură plată

Clear faction punish (60) - 5€ -

€5.00 o singură plată.

E imposibil sa fie acceptata propunerea, clienti.b-zone.ro ar avea ceva pierderi..

Salut.

Sa fim seriosi, toti suntem pro, dar ce rost ar mai avea faza cu:

Clear faction punish (10) - 1€ -

€1.00 o singură plată

Clear faction punish (30) - 3€ -

€3.00 o singură plată

Clear faction punish (60) - 5€ -

€5.00 o singură plată.

E imposibil sa fie acceptata propunerea, clienti.b-zone.ro ar avea ceva pierderi..

Salut.

Pai da, dar sa fim sinceri. Nu se prea cumpara clear faction punish, nu?

Iar daca aceasta propunere ar deveni realitate, s-ar cumpara cont premium mai des.

Pai da, dar sa fim sinceri. Nu se prea cumpara clear faction punish, nu?

Iar daca aceasta propunere ar deveni realitate, s-ar cumpara cont premium mai des.

rectific: Vezi , ca , clear faction punish se cumpara bine ;) si nu - ar trebui scos asa ca nush cine a venit cu o propunere

eu tot contra raman

1. Invata engleza : "Every action has a repercussion."

2. "Noi"? Vorbesti de parca toata comunitatea ar fi de partea ta, incontestabil.

3. Doar am dat un exemplu. Vorbeam despre "unii", prin urmare, nu inseamna ca neaparat despre mine. Am lvl 16 si n-as putea spune ca nu sunt dependent de SA:MP. In orice caz, tot ce spun e bazat pe fapte.

Cand zic noi vorbesc despre jucatorii vechi si activii ... esti obligat sa stai 2 sapt intr-o factiune punct nu respecti regula ori platesti ori astepti ...oricum stai linistit ca nimeni in lumea asta nu va accepta o propunere de genu , banu vorbeste peste tot ,crezi ca ei sunt dispusi sa nu mai faca cativa $ doar pt ca asa vrei tu si cativa copii ca tine care nu pot respecta niste reguli simple??!

Nu mai face pe smartassu'

N-are rost,ai intrat intr-o factiunea si dupa 1 zi iesi,iti primesti pedeapsa frate,ca nu ar fi corect,ai cont premium si gata ti se duce Faction Punish'u ca prin magie...deci nu.

N-are rost,ai intrat intr-o factiunea si dupa 1 zi iesi,iti primesti pedeapsa frate,ca nu ar fi corect,ai cont premium si gata ti se duce Faction Punish'u ca prin magie...deci nu.

pro ce zice zullubws , pai ori jucam samp calumea ori numai jucam

Are dreptate omul si dupa cum multi stiti "Pedeapsa se plateste" deci la sectiunea shopping exista aceasta optiune de "Inlaturare totala faction punish" deci nu are rost dar daca sar introduce prostia asta desi nu cred ar trebui sa se introduca alta pedeapsa sa nu poti intra

...oricum stai linistit ca nimeni in lumea asta nu va accepta o propunere de genu , banu vorbeste peste tot ,crezi ca ei sunt dispusi sa nu mai faca cativa $ doar pt ca asa vrei tu si cativa copii ca tine care nu pot respecta niste reguli simple??!

Pardon? Tu crezi ca banul nu vorbeste peste tot ? Trezeste-te la realitate ! Banul face legea .. :)>-

Mai degraba ar fi ca acum, dar daca ai 0/60 FP sa mearga cate 1 FP/payday.

Ex: la 11:59 am 0/60 . La 12:01 am -1/60.

Mai degraba ar fi ca acum, dar daca ai 0/60 FP sa mearga cate 1 FP/payday.

Ex: la 11:59 am 0/60 . La 12:01 am -1/60.

Pai asta-i si ideea. Aduni pana ai -60.

OFFAm citit toate post-urile de mai sus si am ajus la o concluzie...

OK, o sa o zic pe fata: interesul este sa se faca cati mai multi bani, deci din start va fi respinsa aceasta propunere. (parerea mea)

In schimb, cred ca o sa iei 10% pentru ca Andrei a zis sa NU mai faceti topic-uri cu propuneri cat timp cel PINNED este inchis.

ON: Contra

OFFAm citit toate post-urile de mai sus si am ajus la o concluzie...

OK, o sa o zic pe fata: interesul este sa se faca cati mai multi bani, deci din start va fi respinsa aceasta propunere. (parerea mea)

In schimb, cred ca o sa iei 10% pentru ca Andrei a zis sa NU mai faceti topic-uri cu propuneri cat timp cel PINNED este inchis.

ON: Contra

unu la mana , ai dreptate motorhead , dar e cam greu sa faci un asemenea script , deoarece vaolrile trebuie sa treaca de la negativ la pozitiv si vice-versa , si daca s-ar implementa asa ceva , cu siguranta va exista buguri!

ca sa ce? sa stati cate 1 zi in fiecare factiune ??? CONTRA sa nu va mai plimbati voi din factiune in factiune cand vi se scoala ... beneficile contului premium sunt bune deocamdata , erau mai satisfacatoare cand iti crestea si dobanda but stilll...

CONTRA Are dreptate Myself, intra toti intro factiune si dupa 1 zi iese ca vrea alta factiune cand vrea muschii lui, pe deoparte el este in castig dar mai si tine un loc ocupat in factiune si mai da batai de cap liderului

Pune-te in locu' unui lider sa vezi cum te-ai simti daca vin eu si intru la tne in factiune si dupa o zi vreau sa ies?

Propunerea este buna inafara de FP.

FP ar trebui sa ajunga la cel mult -25,altfel intri in factiune azi ,si iesi peste o ora ca te doare in cot ca tu ai -60 Fp

M-am uitat peste raspunsurile pe care le'ati dat si eu zic PRO pentru ca voi nu intelegi ca doar odata pe luna poti utiliza -60/60FP , deci daca ai intrat pe 1 Iunie 2011 intr'o factiune si ai acumulat deja -60/60FP si vrei sa iesi peste o zi din acea factiune peste cateva zile(deci ai iesit si acum ai 0/60FP) tot in aceeasi luna daca faci -60/60FP nu mai poti utuliza decat luna urmatoare adica 1 Iulie 2011, sper ca ati priceput. Asta ar fi o idee buna !

Draga prietene, in primul rand nu se face aici o propunere pentru serverul de SA:MP B-Zone RPG™ , se face la Topicul " Propunerii pentru Server " , si din moment ce acesta a fost inchis de catre Andrei, inseamna ca nu se mai primesc propunerii momentan, deci, tocmai ai incalcat o regula, defapt chiar 2 pentru ca nu aici se face asa ceva. WarnUP, daca Andrei a inchis topicul acela este clar pentru toti membri ca nu se primesc propunerii momentan. Si in'afar de asta, RazR, e clar ca nu ar face asa ceva, nustiu motivul lui, dar motivul meu este: Total Aiurea. Si sunt sigur ca RazR ar avea un motiv mult mai bun. Imagineaza'ti cum ar fi propunerea ta, cu FP-urile pe serverul de SA:MP B-Zone RPG™ , RazR a lucrat la acest mod, deacea este cel mai mare server de SA:MP, si asemenea propunere clar nu ar fi acceptata. Cer WarnUP

Contra ! Numai te agita aiurea.

Multi dintre voi stiu care sunt beneficiile unui cont premium.

Pentru cei care nu stiu, contul premium dubleaza dobanda optinuta de la banca, iti permite sa-ti pastrezi punctele de respect chiar daca ai trecut de limita level-ului tau, si iti acorda o data la 5 ore 2 puncte de respect si 2 puncte de rob in loc de unul.

Insa doar aceste beneficii ( si inca cateva beneficii nesemnificative care la moment imi scapa) nu sunt de ajuns pentru a atrage atentia potentialilor cumparatori.

Am o propunere, o noua facilitate a contului premium, iar aceasta ar putea fi:

Faction Punish -60.

Acest lucru ar insemna, ca atunci cand avem FP 0/60, sa se adune faction punish, dar pe minus, astfel incat, atunci cand primim FP, sa fie scazut numarul de FP "-" din numarul primit.

FP 60/60 poate fi scos cu 5 euro, insa daca CP ar avea o astfel de facilitate, sunt sigur ca ar fi mult mai cumparat, astfel, aducand mai mult profit ownerilor.

Deci prin urmare, daca aceasta optiune ar fi implementata, am iesi in + cu totii.

Un mic edit: Am uitat sa precizez urmatorul lucru: Maximum de "-" FP adunat ar trebui sa fie 60.

Ca sa nu fie abuzat acest sistem, suma de -60 FP ar putea fi adunata doar o data pe luna.

Ex: Pe 7 aprilie ai achizitionat cont premium. Ai intrat intr-o factiune. Ai adunat -60 FP. Ai primit 60 de FP fiindca ai iesit din factiune premeditar.Ai 0 FP. Peste o zi intri intr-o factiune. Iesi peste 1 saptamana si 5 zile. Dar de data asta nu ai adunat -FP. Vei putea face acest lucru doar dupa 7 mai. Acum suferi consecintele ca si cei fara cont premium.

Este o idee interesanta, insa nu destul de rentabila.

Contul premium are momentan destule atractii, iar playerii se pot lipsi de acest -FP prin a alege cu prudenta factiunea. Dintr-un punct de vedere obiectiv, nu cred ca ar atrage neaparat playeri spre a achizitiona Premium doar cu aceasta modificare, cel putin nu mai mult decat atrage in momentul de fata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.