Jump to content

Cum va purtati in timpul orelor de curs ?

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

Idem Dj.Croco,Cand se intoarce mr.bursucu la mine cum stau in spatele lui ma plesneste rasul si rad toata ora,sau mr.smecheru,ilie2 cand se uita in dreapta..Mai am un coleg care nu joaca samp care are niste dinti de cal =)),iar unu pitic care e pana....

In timpul orelor stau atent la lectie si incerc sa particip, cateodata mai iese cate o gluma, dar in grup.

In pauza vorbesc cu prietenii despre ce o sa facem dupa ore.

CUMINTE LA TOATE ORELE AM NOTE NUMAI DE 9 SI 10 SI CEL MAI MULT IMI PLACE MATEMATICA PT CA E DOMENIUL MEU SI BINEINTELES FIZICA

Vei fi sanctionat cu warn-up pentru postare excesiva la categoria Scoala/Liceu/Facultate. In regulament este specificat faptul ca orice membru care posteaza in 4 sau mai multe topic'uri intr-o categorie, la interval scurt si care activeaza pe comunitate de cel putin 2 luni de zile, va fii sanctionat corespunzator.

La majoritatea orelor de curs sunt linistit , exceptie fiind acele materii la care profesorii sunt mai indulgeti si nu sanctioneaza comportamentul "agresiv" .

Depinde de oră , dacă e română , stau şi râd cu colegii , dacă e matematică sunt atent , depinde de ore , da' în general sunt atent B-).

Deobicei sunt atent la ore, însă sunt câteva la care râd cu colegu' şi colega de banca (şi nu numai).

La ora de mate şi română sunt atent aproape tot timpul, mai ales că dau şi examen.

Ora de fizică, de desen, muzică, sport sunt orele la care nu prea sunt atent.

Pai,cam glumet la majoritatea orelor,Ma joc pe Telefon,si o mai "completez" pe profa cate o data,daca mi se pare amuzant.

La orele ca Romana/Istorie/Engleza sunt ok :) RAR rad..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.