Jump to content

Having fun with cops

Travie
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Having fun with cops

Gen: Actiune, comedie & how to

Durată: 3:58 minute

Data lansării: 15.06.2011 (O zi speciala pentru mine, am implinit 1 an de cand eu cu GangsterSebi ne-am cunoscut , in momentul actual fiind cei mai buni prieteni)

Scurtă prezentare: Am facut wanted 6 fara drept de predare.. Si m-am distrat nitel cu niste politisti.. # Tin sa precizez ca filmul nu a fost planificat # Daryus mi-a dat tazer de vreo 6-7 ori.. :))

Link către clip :

http://www.youtube.com/watch?v=HF8_TnYl4sg

Nu e cine stie ce, dar l-am pus ca sa vada lumea, cat de Roleplay se joaca pe serverul RPG

Doberman,asta e adevarat,dar fara sa sti si tu ai facut "non-Roleplay",am privit doar 10 secunde din video si mi-am dat seama cum trageati voi unu in altu,si pac fugeati (ca sa faceti lag sa nu va omorati/sau sa nu te prinda) cea ce in viata reala cand te duelezi nu cred ca tragi si te invarti in jur,pe unele servere cele mai respectate acest lucru este interzis.

Deageaba ne-ai prezentat acest lucru

ca sa vada lumea, cat de Roleplay se joaca pe serverul RPG

Cat timp tu insuti nu ai facut acest lucru.Era bine tu sa te dai drept Roleplayer,iar ei sa fie pusi in dezavantaj ca sa se vada diferenta.

Fa tu primul schimbarea in ceea ce vrei sa fie schimbat.

E adevarat,ca nu e RolePlay,atata timp cat nu prea multi stiu despre ce e vorba.

Dar nu cred ca v-ar placea ca B-Zone sa devina un server de Roleplay 100 %,de ar fi chestia asta,numarul playerilor romani (cat si englezi) ar scadea,motivul? - Nimeni nu stie Roleplay,Roleplay-ul nu se invata prin Teorie doar,ci prin practica.

Daca ar fi Roleplay,ce s-ar intampla,cand ai trece pe drum...si apar 2 nebuni cu masina si te obliga sa te duci cu ei / sa le dai banii ca daca nu te omoara / etc. Si tu ca si in viata reala,ai fi obligat sa faci chestia asta,daca nu le-ai da banii ar fi NON RP-FEAR,cea ce nu e un lucru Roleplay,te-ai lua de cap si ti-a sparge monitoru? Cand banii ce iai facut trebuie sa-i dai la 2 nemernici destepti sa faca RP iar tu nu prea?

Pai VEZI...nu prea cred.

ASTA E Motivu,pentru care ROMANIA nu va avea niciodata un server de ROLEPLAY adevarat.

Totusi,felicitari pentru clip,serios.

Edited by DaniSteptu

Dacă era să fie roleplay după un tazer cădeai la pământ și făceai spume la gură... E totuși un joc. Încercăm noi să-l facem cât de cât roleplay, dar asta nu înseamnă că e hard roleplay.

Bucură-te că încă nu există polițiști cu rank 2 care să aibă acces la confiscarea armelor :), dar vor exista în curând.

Cât despre videoclip, ar fi fost mai frumos dacă făceai să dispară chat-ul, să-l editezi puțin etc. La urma urmei e destul de amuzant.

Cand am spus ca nu se joaca prea RP m-am referit NUMAI SI NUMAI la acele tazere primite. Daca te uiti in tot clip-ul vei observa cum primesc circa 7-8 tazer-uri in decurs de mai putin de 5 minute. Asta mi se pare cel mai prost mod de a dobori un infractor, adica mai bine te chinui 2 ore sa il omori daca nu poti din prima, dai maxim 2-3 /tazer si cam atat.. Dar e bataie de joc, abuz de putere si non-rp sa dai atatea tazere intr-un interval asa de scurt.

Cat despre alergat, nu genereaza lag. Stim cu totii ca serverul a avut ceva probleme in ultimele zile, si lagul este foarte mare . Gandeste-te, daca nu ar fi lag deloc, 3 gloante de deagle ar fi fatale.

Oricum, am postat video-ul din 3 motive:

-Sa ii invat pe nestiutori cum sa traga cand e lag

-Sa arat lumii cat de urat joaca Daryus cand face parte dintr-un departament

-Sa amuz lumea cu "Cea mai lol faza" (check video)

Edited by Dobermann

Am inteles,totusi joc de 3 ani SAMP si stiu cum e atunci cand tragi un glont unei persoane care sta pe loc si uneia care se misca :)

Poate sa aiba serveru si Pingu 1 findca intr-un fel e vorba SA:MP Sync,exact cum lucreaza cei de la IV:MP la asta,pentru ca vad ca nu prea reusesc.

E tare filmul si apropo de ce zice Dani in legatura cu RP.Ma gandeam cu un prieten cum ar fi sa iei ban permanent daca esti omorat?E greu rau cu 100% RP.In joc iti da unu /tie unii dau /q.Cand sa iti ia permisu unii dau /q.Oricum este un joc, este facut pentru distractie.Totusi ce a facut daryuS cu 15 tazere e chiar urat...

EPIC! Good thing I wasn't there...:P

I loved how you messed up with daryuS...=))

Simply awesome!

Dobermann , dar nici nu e frumos ca dupa fiecare omor care-l dai sa spui : "Bye", "=))))"

"=))))" am pus doar dupa ce a dat masina peste Daryus, in rest .. Faza cu "bye" , na, nu prea stiu ce sa zic, doar ca asa m-am obisnuit. Mereu cand sunt atacat, si cand reusesc sa "supravietuiesc" omorandu-mi adversarul, spun "bye"..

Mersi de pareri :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.