Jump to content

Nu ştii la ce film să te uiţi? | Do you want to see a movie and you don't know what movie?

LCN John
 Share

Recommended Posts

Genul preferat de filme: Actiune
Alte precizări: Prefer filme gen operatiuni speciale , curse de masini ( va rog fara Fast & Furios si restu ) , multumesc .

Genul preferat de filme:De mașini, club sport, tot mașini si acțiune.

Alte precizări:Am văzut toate Fast and Furios, așa căni doresc sa îmi răspundeți Fast and Furios, noroc!

Genul preferat de filme: Dezaste naturale, sfarsitul lumii, Monstrii care atata planeta/oras.

Alte precizări: suspans si actiune.

Iti recomand

• 2012
  • Predators
  • Age of Ice
  • Airplane vs Volcano
  • Apocalypse Pompeii
  • Pompeii
  • CAT. 8

Genul preferat de filme: Horror, Thriller, SF, Fantasy

Îți recomand insidious 1 , 2 , 3.

Genul preferat de filme: Acțiune, urmăriri + polițiste
Genul preferat de filme: Actiune/Aventura. Alte precizări: Sa fie captivante.
Genul preferat de filme: Actiune Alte precizări: Prefer filme gen operatiuni speciale

Vă recomand filmul Let's Be Cops. Filmul este despre 2 băieți care își cumpără o mașină și uniformă de poliție și se dau drept polițiști. După un gang de cartier și poliția sunt pe urmele lor. Vă las să vedeți voi ce e mai departe.

Genul preferat de filme: Romantic

Alte precizări: Vreau un film foarte bun. Care poate te va face să plîngi.

Edited by DutchMan

Genul preferat de filme: Thrillere Psihologice
Alte precizări: Vreau filme care sa ma puna pe ganduri, sa imi dea idei despre viata, filme cu final neasteptat, care necesita o explicatie.

Genul preferat de filme: Comedie
Alte precizări: Sincer, le-am vazut pe majoritatea noi aparute, vreu o comedie d-aia pura, sa ma tin de burta, nu filme comedy cu 2 faze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.