delux23 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 L.A. Noire Producator: Rockstar Games Data aparitiei: 20.05.2011 Gen: actiune Nr. jucatori local: 1 Disponibil si pentru: PS3 Iei rolul unui detectiv in aceasta poveste noir, in perioada anilor ’40. L.A. Noire combina actiunea cu tensiunea, povestea complexa ce te atrage intr-o provocare ce are ca obiectiv rezolvarea unor crime cum nu s-au mai vazut. Orasul Los Angeles a fost recreat, cu tot cu aspectele criminale precum coruptie si droguri. Folosind tehnologii revolutionare, L.A. Noire combina elemente de povestire din cinema cu interactivitatea din jocuri, oferind o experienta cu totul noua. Sursa : http://www.jocshop.ro/jocuri/l-a-noire/2860/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRe16 Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Foarte reusit jocul,merita incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3oR Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 (edited) 1.Grafica foarte buna------\ 2.Joc foarte realistic-------=>Joc Foarte Bun 3.Trailer foarte atragator-/ Edited September 17, 2011 by T3oR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Foarte frumos şi interesant jocul. Am văzut foarte mult game-play-uri şi sunt mulţumit de el. Pentru cei care nu aveţi PS3 sau Xbox, cei de la RockStar au anunţat că vor face jocul şi pentru P.C. În schimb, topic-ul făcut de tine e cam sec Delux23, se puteau adăuga mai multe informaţii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Interesant joc. Are si grafica buna si este si realist. As vrea si eu sa-l joc, dar nu am XboX. Oricum, foarte tare jocul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZo2011 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 IMI PLAC foarte mult jocurile de la Rockstar Games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Rockstar..... n-am cuvinte! Am terminat RDR si GTA4 pe Xbox si sunt niste jocuri EXTREM de reusite. Sunt ca niste zei ai jocurilor video, sper sa pun mana pe el inainte sa apara GTA Five. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts