Jump to content

L.A. Noire | XBOX 360 |

delux23
 Share

Recommended Posts

L.A. Noire

11040144777375622968.jpg

• Producator: Rockstar Games
  • Data aparitiei: 20.05.2011
  • Gen: actiune
  • Nr. jucatori local: 1
  • Disponibil si pentru: PS3

66954142874069956605.jpg

Iei rolul unui detectiv in aceasta poveste noir, in perioada anilor ’40. L.A. Noire combina actiunea cu tensiunea, povestea complexa ce te atrage intr-o provocare ce are ca obiectiv rezolvarea unor crime cum nu s-au mai vazut. Orasul Los Angeles a fost recreat, cu tot cu aspectele criminale precum coruptie si droguri.

Folosind tehnologii revolutionare, L.A. Noire combina elemente de povestire din cinema cu interactivitatea din jocuri, oferind o experienta cu totul noua.

Foarte frumos şi interesant jocul. Am văzut foarte mult game-play-uri şi sunt mulţumit de el. Pentru cei care nu aveţi PS3 sau Xbox, cei de la RockStar au anunţat că vor face jocul şi pentru P.C. În schimb, topic-ul făcut de tine e cam sec Delux23, se puteau adăuga mai multe informaţii.

Rockstar..... n-am cuvinte! Am terminat RDR si GTA4 pe Xbox si sunt niste jocuri EXTREM de reusite. Sunt ca niste zei ai jocurilor video, sper sa pun mana pe el inainte sa apara GTA Five.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.