Jump to content

Wallpaper si semnatura

Robotiquis
 Share

Recommended Posts

Sunt chiar foarte frumoase pentru un newbie in PS sa fiu sincer,a 2-a mi se pare mai buna,felicitari Robotiquis,ai un plus.

Edited by bLin D

Nu-mi prea place acel Bleding care l-ai aplicat pe text. Si e putin LQ. In rest... Ai vrut face ceva simplu si cu bun gust. Ti-a iesit.

Semnatura e chiar faina, nu pot sa spun ca nu-mi place. Nu e plina de efecte aiurea.

Wallpaper-ul arata binisor, chiar daca acele texturi sunt Low Quality. Font-ul nu prea se potriveste.

Semnatura are un singur defect: la baza Y-ului se vede o urma de rosu care nu arata foarte bine :).

Oricum, felicitari, pentru primele lucrari sunt foarte bune. Continuă.

Wallpaperul lasa de dorit , Practic ce ai facut la el , ai cautat 1-2 brushuri abstracte , ai folosit 2 culori , ai aplicat brushurile , si le-ai aplicat si gresit , sunt duse prea in stanga si un pic prea sus si brushurile sunt low quality si desigur un scris care nu are nici o treaba cu restul lucrarii , daca era colorat rosu sau albastru era alta treaba .

Sign arata ok totusi dar puteai mai multe la el . Urmareste niste tutoriale si vezi ce poti face cu brushuri abstracte si vezi ce efecte le poti da .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.