Robotiquis Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Sunt printre primele lucrari ale mele. Nu scoateti cutitele. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLin D Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 (edited) Sunt chiar foarte frumoase pentru un newbie in PS sa fiu sincer,a 2-a mi se pare mai buna,felicitari Robotiquis,ai un plus. Edited August 5, 2011 by bLin D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Nu-mi prea place acel Bleding care l-ai aplicat pe text. Si e putin LQ. In rest... Ai vrut face ceva simplu si cu bun gust. Ti-a iesit. Semnatura e chiar faina, nu pot sa spun ca nu-mi place. Nu e plina de efecte aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 (edited) Mi se pare frumoasa , gj tiam dat + Edited August 5, 2011 by Andi Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Amandoua sunt reusite, insa, a 2-a e marfa. Si, aia, s-ar potrivi hitman'ilor. Wallpaper'ul e dragut, dar putin incetosat. + Lasa-l ma pe fr@13r, haide inapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Dizzy Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Sunt reusite, ai +1 de la mine , dar mai lucreaza poti si mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Foarte frumoase , in prima cam strica scrisu in rest sunt ok +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecs7azy Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Chiar ti-au iesit bine mai ales semnatura care e simpla si draguta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 wallpaper - text praf semnatura - superba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Wallpaper-ul e putin LQ si textul e cam urat cu acele bleding options,iar semnatura o ador Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Se scrie cu 2 de m Community.cred ca stiai. In rest is bune,mai ales a 2-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robotiquis Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Se scrie cu 2 de m Community.cred ca stiai. In rest is bune,mai ales a 2-a. Mi-am dat seama dupa postare... era prea taziu. Multumesc pentru sfaturi, critici si opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Wallpaper-ul arata binisor, chiar daca acele texturi sunt Low Quality. Font-ul nu prea se potriveste. Semnatura are un singur defect: la baza Y-ului se vede o urma de rosu care nu arata foarte bine . Oricum, felicitari, pentru primele lucrari sunt foarte bune. Continuă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Wallpaperul lasa de dorit , Practic ce ai facut la el , ai cautat 1-2 brushuri abstracte , ai folosit 2 culori , ai aplicat brushurile , si le-ai aplicat si gresit , sunt duse prea in stanga si un pic prea sus si brushurile sunt low quality si desigur un scris care nu are nici o treaba cu restul lucrarii , daca era colorat rosu sau albastru era alta treaba . Sign arata ok totusi dar puteai mai multe la el . Urmareste niste tutoriale si vezi ce poti face cu brushuri abstracte si vezi ce efecte le poti da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts