Jump to content

Ce va atrage la B-Zone ?

Atyss Chaos

Recommended Posts

Singura placere pe care o am este , ca ma pot plimba cu masina cat inca nu am carnet.In rest nu ma atrage absolut nimic . Ce sa ma atraga ? Idiotii pusi gramada ? Din 400 de playeri 350 sunt brainless people . Ce sa imi placa ? Prostia de care dau dovada ?

A , deci daca iti place un joc si te atrage esti no-lifer , nu ? Ce mentalitate aveti unii .

În primul rând el a întrebat ce vă place la B-Zone ( comunitate ), nu la serverul RPG. Și normal, dacă vrei să îți petreci timpul făcând ceva ( în cazul nostru, jucându-te SAMP ) o faci de plăcere și pentru a te distra, nu să te atragă acel joc. Nici el nu s-a exprimat corect, trebuia să spuna "ce vă place la B-Zone", nu "ce vă atrage la B-Zone". A atrage e ceva, a plăcea e altceva...

Comunitatea B-Zone este organizata, are un staff competent ceea ce pot spune ca ma atrage cu siguranta (ca player) si nu a aparut de ieri, am o speranta ca nu se va inchide in viitorul apropriat. Daca nu ar fi existat acesti 3 factori nu as juca SAMP pe acest server.

Ce-mi place cel mai mult este ca trebuie INTR-ADEVAR sa muncesti ca sa obtii ceva. Plus ca sunt multi playeri, adica fiecare factiune are aprox. acelasi numar de playeri. Mai imi place si faptul ca-mi pot face multi prieteni de treaba, cum ar fi: [F4L]Dexterr, SpaZz., RounD, DeviL, Vennom(coleg de clasa # nu vreti sa stiti cum arata ), WhiskY, Kip, (fostul) BlackMan...

#Fratilor, nu va obliga nimeni sa va jucati, daca nu vă place, nu va impiedica nimeni. Recunosc, si pe mine ma eneveraza nabii, dar n-ai ce sa le faci, cu ei am ajuns printre cele mai mari comuniati din lume. Sper sa va mai ganditi la ce spuneti. Daca totusi va ganditi, nu e asa de rau. Evita si t u nabii si asta basta'.

Wowowow, stai asa F.O.C.A adica cum? Ce va atrage la B-Zone? adica ? fi si tu mai precis "Ce va atrage la RPG.B-Zone.Ro?" intrebarea ta se refera la ce ma atrage pe mine la B-Zone Community adica topicul acesta trebuia facut altundeva :).

Sa revenim eu stiu ca tu te referi la serverul de SA:MP al comunitatii dar nu ai precizat asta, asa raspunsul meu este , pe mine ma atrage la RPG.B-Zone urmatorul lucru, ca ma pot distra cu o anumita persoana pe joc :). Atata tot :).Pace.

Bun, fiecare membru care posteaza aici trebuie sa spuna de ce a ales serverul de SA-MP B-Zone,adica,din toate serverurile, ce il atrage aici? De ce isi pierde o buna parte a timpului lui liber aici?

Insa poti spune si ce nu iti place / te deranjeaza, ce te-a facut uneori sa spui " adio B-Zone ", sau nu?

Astept cat mai multe reply-uri >:D<<'>.

Idee de topic tampit,topic tampit,membru care a facut acest topic tampit !

:topic_closed:

Chiar nu aveti de gand sa va desteptati ?

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.