Jump to content

Driver : San Francisco

Sleke
 Share

Recommended Posts

Driver : San Francisco

56461346273897793648.jpg

Cei de la Ubisoft îşi pregătesc cu atenţie oferta de jocuri pentru sfârşitul acestei veri. Astăzi a venit vremea să aruncam o privire asupra campaniei single player din Driver: San Francisco. Noul Driver încearcă să revină la vremurile de glorie ale primului titlu din serie, poliţistul sub acoperire Tanner aflându-se din nou în urmărirea psihopatului Jericho. Acesta fuge în San Francisco, Tanner fiind nevoit să-şi continue urmărirea pe străzile metropolei americane. Mai multe detalii despre cum se va desfăşura campania single player din Driver: San Francisco în trailerul de mai jos:

azevuc0byw07zulka2j.jpg

Trailer-ul arată foarte bine şi ne face “cunoştinţă” cu story-mode, maşini, gameplay, şi multe alte lucruri în trailer-ul ce durează aproximativ 4 minute. Directorul de creatie Martin Edmondson a explicat dezvoltatorilor procesul de recreare a unui oraş din US; ”the biggest open city driving environment ever."

" It’s a realistic model of San Francisco in terms of the general themes and layout. It’s not an inch-by-inch perfect recreation because experience has told us that that generally doesn’t produce a great game,” a mai declarat.

Driver San Francisco apare pe data de 2 Septembrie dacă nu apare o amânare.

969hik22v0rd7ogt6n6.jpg

Data lansării : - PS3, Xbox 360 & Wii -> Europa - 2 Septembrie 2011

America de Nord - 6 Septembrie 2011

- P.C. ->America de Nord - 27 Septembrie 2011

-> Europa - 30 Septembrie 2011

Cerinţe :

Cerinţe minime :

[*]OS : Windows XP (32/64 bit), Windows Vista (32/64 bit), Windows 7 (32/64 bit)

HARD DISK : 10 GB

PROCESOR : Intel Pentium D 3.0 Ghz sau AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz

RAM : 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista & Windows 7

VIDEO : 256 MB, Shader 4.0–enabled video card -

DIRECT X® : DirectX 9.0c

DVD-ROM

DRIVE : DVD-ROM 4x

SOUND : compatibil DirectX 9.0c

Cerinţe recomandate :

CPU : Core 2 Duo

RAM : 2 GB

HDD : 8 GB free disk space

Graphics : 512 MB Graphics Memory

Sound Card : DirectX 9 Compatible

DirectX : Version 10

Sursa :

go4games & gamesfront

Edited by Tibyy

Vezi ca a doua poza, cea cu dungi albe nu este din Driver: San Francisco, este din GRID. Jocurile cu masini ma pasioneaza, de cand sunt mic joc astfel de jocuri, am jucat chiar primul joc din seria Driver, destul de frumos pentru vremea lui, acesta totusi mi se pare putin cam prea complex. In fine, daca are gameplay-ul ca alte jocuri din serie, adica ai conduce o barca, nu o masina, mai bine lipsa.

Edited by Unknown X

Vezi ca a doua poza, cea cu dungi albe nu este din Driver: San Francisco, este din GRID. Jocurile cu masini ma pasioneaza, de cand sunt mic joc astfel de jocuri, am jucat chiar primul joc din seria Driver, destul de frumos pentru vremea lui, acesta totusi mi se pare putin cam prea complex. In fine, daca are gameplay-ul ca alte jocuri din serie, adica ai conduce o barca, nu o masina, mai bine lipsa.

Da, am încurcat jocurile. Am pus altă poză acum ...

Yep , poza dupa video e GRID.

on: Si mie mi-a placut seria Driver , dar ultimul , adica Driv3r m-a dezamagit total, prefer sa joc Driver:Parallel Lines decat ultimul. Dezamagitor. Acum sa vedem ce v-a fi si de asta.

grafica e mai smecera ca la nfs carbon gg Tank's Up

=))).

A aparut azi pe filelist, ce pot sa zic.. e super tare , este optimizat.. Nota 10 pt grafica.

Ubisoft m-au incantat mereu prin jocurile lor.. Splinter Cell , Prince of Persia , acest joc acuma , si nu in ultimul rand .. seria Assassins Creed , cel mai tare joc jucat vreodata de mine. ( Ca story ma refer )

Un remake destul de bun al jocului "Driver" iesit in anul 1999 , dupa esecul partilor urmatoare in care ubisoft a incercat sa foloseasca elemente din gta, proiectul nu a fost inchis dar au venit cu o noua parte aceasta fiind Driver : San Francisco, fara elemente din gta cu un mini-gameplay si tot acealeasi senzatii ca in prima parte.

Edited by mYsTeRiOo

..nam ce sa zic grafica naspa,

Nu e grafica nașpa, în acele poze se vede mai prost. Te-ai jucat să vezi cum e sau măcar te-ai uitat la video ?

Edited by Tibyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.